Services

Social media strategie

Vervolledig je marketing strategie met een social media roadmap: een plan van aanpak gebaseerd op wat mogelijk is binnen de middelen en tijd die je hebt. Samen bepalen we doelstellingen, je publiek, kanaalkeuze & invulling, communicatie-onderwerpen en de juiste tone of voice!

Community Management

Idealiter is iemand binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor de executie van het social media plan. Is dit niet haalbaar dan kan So Buzzy het Community Management en beheer van online kanalen volledig of deels op zich nemen.

Social Media Workshop

Een workshop is de ideale formule om je team te trainen in sociale media: wij verzorgen workshops op maat gemaakt van jouw bedrijf en sector. We kunnen tijdens een social media training verschillende social media kanalen bekijken of focussen op één specifiek kanaal.

Content Planning

Traditionele marketing praat tegen mensen, content marketing praat mét mensen! So Buzzy helpt je door het opstellen van een social media content kalender die jouw publiek aanspreekt.

Online & Social Media Advertising

Bereik het juiste publiek via gerichte online & social media advertising. Wij zetten voor jou campagnes op in Google Adwords, Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn.

Social Media Coaching

Er zijn verschillende social media coaching-mogelijkheden zoals bvb. een inspirerende sessie,  een social media of website audit, wekelijkse of maandelijkse follow-up, feedback meetings, ...

Monitoring

So Buzzy houdt zicht op je resultaten: niet enkel de cijfertjes, maar ook je success & fail cases om je te inspireren en te blijven verbeteren.

Digital Project Management

Door onze brede 'online' achtergrond
behoort Digital Project Management ook tot de mogelijkheden  (bvb. Website Design & Development, E-mail Marketing, SEO, SEA, ...)

Spreker

Passie werkt aanstekelijk! We springen dan ook maar al te graag eens binnen voor een inspirerende babbel over online of social media marketing, e-commerce of influencer marketing.