Een tijd geleden liep Michèle stage bij ons: zowel bij So Buzzy als bij onze handtassen webshop So Baggy. Christopher en ik waren zo tevreden over haar stage en haar inzet dat we besloten haar niet te laten gaan. Ik ben dan ook heel blij te mogen aankondigen dat Michèle ondertussen afgestudeerd is én dat ze full-time bij So Buzzy komt werken als Digital Media Manager.

Meet Michèle

So Buzzy Michèle Note

Michèle Note is 23 jaar en is afkomstig van Veurne, West-Vlaanderen. In 2011 begon ze aan de bacheloropleiding Taal- en Letterkunde Nederlands-Duits aan de Kulak, een afdeling van de KU Leuven in Kortrijk. Twee jaar later trok ze naar Leuven, waarna ze in 2015 de master Taal- en Letterkunde major Nederlands afrondde. Michèle wilde nog een extra master volgen en koos voor de master Bedrijfscommunicatie Nederlands-Frans, eveneens aan de KU Leuven.

Binnen de master Bedrijfscommunicatie kreeg Michèle samen met haar studiegenoten een field lecture van mij over sociale media in een bedrijfscontext. Mijn presentatie moet indruk gemaakt hebben want tijdens die lezing heeft Michèle de microbe voor social media marketing te pakken gekregen. Een paar dagen later zat er een mailtje van haar in mijn inbox waarin ze op een zeer originele manier spontaan solliciteerde voor een stageplaats bij So Buzzy. Michèle haar enthousiasme was meteen duidelijk want ze garandeerde mij dat het voor haar geen enkel probleem was om géén vaste planning te hebben, en dat ze met veel plezier dagelijks zou pendelen naar verschillende locaties zoals Leuven, Antwerpen en Brussel. Iets wat niet elke stagiair(e) zou zien zitten. De stage en samenwerking verliep zo vlot dat we haar bij afloop meteen een contract hebben aangeboden.

Michèle heeft haar diploma voor klarinet gehaald en volgde een woordopleiding aan de academie van Veurne. Ook heeft ze geruime tijd een dansopleiding gevolgd. Hoewel ze enorm geïnteresseerd is in de digitale wereld, houdt Michèle ervan om samen met haar vriend met rugzak en tent de natuur in te trekken, het liefst gedurende meerdere dagen. Daarnaast houdt ze er ook van om aan de hand van tutorials op YouTube te experimenteren met het editen van filmpjes. Dat gaat zeker van pas komen bij So Buzzy.

De digitale en sociale media spreken Michèle enorm aan, omdat ze merken en hun klanten dichter bij elkaar brengen. Bovendien bleek uit haar studie Bedrijfscommunicatie dat heel wat bedrijven niet weten wat ze met de digitale en sociale media moeten aanvangen. Nochtans vormen die media een ontzettend grote opportuniteit, als je weet hoe je ze moet inzetten. En net dát vindt Michèle een leuke uitdaging waar ze bij So Buzzy haar tanden gaat inzetten!

Welkom aan boord van onze So trein Michèle 😉