Was je van plan So Buzzy binnenkort te boeken voor een Social Media Workshop op maat (4u)? Doe het dan aub via deze link: op die manier gaat het (normaal gezien) voordeliger uitkomen én steun je het goede doel! Samen met meer dan 50 andere Vlaamse bloggers neem ik namelijk deel aan de SOS Kinderdorpen Bloggersveiling ten voordele van het Simbahuis.

Dit is een project in Liedekerke dat opvang en begeleiding biedt aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan.

Hoe werkt de veiling?
Surf naar like2have.it/bloggersveiling en klik op een foto om de details te checken, en vervolgens via Ebay een bod uit te brengen. Wacht er niet te lang mee, want op veel items kan je maar enkele dagen bieden.

Bloggersveiling ten voordele van het Simbahuis - SOS Kinderdorpen België

Enkele aanbiedingen in de kijker
Ik ga via deze veiling alvast mijn kerstaankopen doen 🙂 Nu voor degenen geïnteresseerd in online marketing en sociale media alvast een aantal suggesties om op te bieden: