Op 9 maart verkiest het ICT-vakblad Data News  voor de 9de keer de “ICT Woman of the Year” en de “Young ICT Lady of the Year”. De “ICT Woman of the Year 2017” wordt uitgereikt aan een vrouw die aan de top van de Belgische ICT-sector staat. Hetzij door haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen, of door haar opvallende carrière in zijn geheel. De prijs voor “Young ICT Lady of the Year 2017” gaat naar een jonge vrouw (jonger dan 35) die ondanks haar leeftijd toch al een indrukwekkend parcours heeft afgelegd.

Laat ons Kel nu voor die laatste categorie genomineerd zijn als één van de Top 10 kandidates voor Young ICT Lady of the Year 2017! Vanaf maandag 23 januari tot en met zondag 5 februari 2017 kan je stemmen via www.shegoesict.be. Enkel de Top 5 (= kandidates met de meeste stemmen) gaat door naar de volgende ronde en mag zich voorstellen aan de jury die de uiteindelijke winnares selecteert.

Young ICT Lady of the Year 2017

Met deze award wil Data News vrouwen in de ICT-wereld in de verf zetten. De Young ICT Lady of the Year dient aan volgende criteria te voldoen:

  • Ze werkt in een ICT bedrijf of IT departement of werkt op ICT-gerelateerde projecten
  • Ze is gepassioneerd door ICT en technologie
  • Ze heeft al wat verwezenlijkt op IT-vlak ondanks haar jonge leeftijd (jonger dan 35)
  • Ze is ambitieus en heeft een duidelijke visie waar ze de komende jaren naartoe wilt en/of heeft de mindset van een entrepreneur
  • Ze wil ambassadeur zijn voor gender diversiteit, haar ervaringen delen met een breder publiek en optreden als een rolmodel

De aankondiging van de winnares en uitreiking van de award zal plaatsvinden op 9 maart 2017 @ ADAM, het Art & Design Atomium Museum in Brussel.

Duim én stem je mee voor Kel?