So Buzzy x Blankenberge

Als je ons wat volgt dan weet je dat we een kleine So-obsessie hebben. Naast social media agency So Buzzy is er namelijk ook onze handtassenwebshop So Baggy, en last but not least onze vakantiestudio So Blankenberge pal op de Zeedijk. Door de vakantiestudio zijn we regelmatig in Blankenberge, waarbij we ook werken van aan ’t zeetje. Daar werken is echt een verademing, zoals ook Heidi van de blog Living by the sea regelmatig aanhaalt. De zeelucht, en de pauzes in de vorm van een strandwandeling maken dat we 2x zo productief zijn, en reduceert het stressniveau, wat wel belangrijk is als je job social media gerelateerd is want Social Media Never Sleeps 

Bij één van onze vorige bezoeken in Blankenberge viel ons oog op een commercieel pand op de Zeedijk, op slechts enkele minuten stappen van So Blankenberge. Al grappend zei Christopher “Wat denk je, So Buzzy 2?” Ik moest eerst lachen, maar zijn grapje bleef hangen en zo zijn we er serieus over beginnen nadenken. Waarom onze tijd niet verdelen tussen de 2 regio’s? Op commercieel vlak kunnen we zo ook makkelijker een 2de regio aandoen waaruit we nu reeds opdrachtvoorstellen krijgen maar die we meestal afwimpelen wegens onpraktisch. Ook voor ons team geeft dit mogelijkheden. Ze kunnen er bvb. voor kiezen om op vrijdag van aan het zeetje te werken, en er meteen ook een weekendje aan te koppelen. We zijn uiteraard ook van plan om ons team nog verder uit te breiden want het gaat wel nodig zijn dat er ook een dedicated team aanwezig is in het kantoor in Blankenberge.

Handelspand So Buzzy Blankenberge

Het plan is om het So Buzzy kantoor in Blankenberge te openen in September. Ben je van de regio West-Vlaanderen en heb je zin in een boeiende social media job? Solliciteer al gerust spontaan via info@sobuzzy.be. We zijn momenteel volop verschillende vacatures aan het uitwerken (Social Media Producer, Social Media Manager, Social Media Strategist, …) en hopen deze midden april rond te hebben.

Dit was een 1 april grap, maar zeg nooit nooit 😉