We beginnen stilaan in herhaling te vallen, maar het So Buzzy team is weer wat uitgebreid. Ditmaal hebben we Thomas Berger mogen verwelkomen. Hij startte op 22 oktober als Social Media Manager. Sindsdien leeft hij zich volledig uit, onder andere met het creëren van leuke content voor onze klanten.

Social Media Manager

Wat heeft Thomas de afgelopen weken al over zichzelf onthuld? Hij studeerde grafisch ontwerp aan een kunstschool, is ooit nog schrijnwerker geweest, en in een impulsieve bui durft hij al eens een tatoeage te laten zetten. Ramsay Bolton is zijn favoriete personage uit ‘Game of Thrones’, van het doen van squats daarentegen is hij geen grote fan. Wil je nog meer weten over onze nieuwe Social Media Manager? Wij legden hem het vuur aan de schenen met deze vragenlijst ?

 • Hoe zijn de eerste weken als Social Media Manager bij So Buzzy je bevallen?

Heel goed! Binnen het So Buzzy team hangt een heel familiale sfeer, waardoor ik me snel thuis voelde. Iedereen ziet ook alles als een team effort: we gaan er samen voor en proberen uit iedereen het beste te halen. Een mentaliteit waar ik me zeker in kan vinden. Ook niet te vergeten, Lola is heel tof ?

 • Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

De meeste opdrachten zijn momenteel nog lopende, dus hier ga ik later nog op terug moeten komen ? Wat ik wel kan meegeven, is dat ik al snel merkte dat mijn job niet altijd bureaugebonden is. Dit zorgt voor een fijne afwisseling. Zo mag ik bijvoorbeeld behind-the-scenes shots maken tijdens video-opnames. Dat vind ik persoonlijk heel leuk om te doen.

 • Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Meehelpen om de sociale media op te zetten van een bedrijf dat nog niet actief is op sociale media lijkt me een interessante uitdaging. Ook zou ik graag wat ideeën uitwerken voor onze eigen social media kanalen, waar ik het hele team bij kan betrekken.

 • Wat is je favoriete social media kanaal?

Persoonlijk vind ik dit een moeilijke vraag, maar ik denk toch dat ik voor Instagram ga. Ik ben zelf (niet meer) overdreven actief met het posten van foto’s, maar door de jaren heen heb ik toch leuke accounts gevonden om te volgen. Mijn tijd op Instagram bestaat dus voornamelijk uit het liken van andere mensen hun foto’s ?

 • Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Ik vind dat bol.com het tegenwoordig goed aanpakt. Hun posts zijn over het algemeen niet te serieus en dat is goed! Persoonlijk kijk ik naar sociale media om leuke, luchtige dingen te zien of om eens te lachen. En de posts van bol.com doen me meestal wel lachen ?

 • Wat is je favoriete emoji?

Ik heb eigenlijk niet direct een favoriet, maar ik merk dat ik vaak een ‘?’ gebruik.

 • Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Ik ga er hier meerdere zetten, want ik kan moeilijk kiezen. Een van de betere series vond ik ‘Manhunt Unabomber’. Voor de rest kijk ik graag naar onder andere ‘Vikings’ en ‘Game of Thrones’.

 • Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Nogmaals, kiezen is moeilijk. Ik luister dagelijks naar muziek, dus het liedje dat mij op het lijf geschreven is, kan al eens veranderen. Momenteel zou ik kiezen voor de band Shame met het nummer ‘One Rizla‘. Enkel en alleen omdat het mijn laatst afgespeelde nummer is in Spotify op dit ogenblik.

 • Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Heel specifiek: een exotische korthaar kat. Ik heb zelf twee van deze katten en kan me vinden in hun gedrag: over het algemeen zijn ze heel rustig en kalm, maar in onbekende situaties kunnen ze al eens ‘panikeren.’ Geef ze even de tijd om te wennen en alles komt wel goed. En over het algemeen bestaan hun dagen uit slapen en eten, wie zou zo’n dagindeling nu niet willen? ?

 • Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Meestal zie ik mijn vrienden in het weekend. We doen nooit superveel, maar toch is het altijd heel fijn. We zitten meestal in ‘de kelder’. Dit is letterlijk een kelder, waar we ondertussen al enkele jaren onze tijd doorbrengen. Meestal worden er wat plaatjes gedraaid en wat gebabbeld, en af en toe wordt er eens een feestje georganiseerd met meer dan 20 mensen.

 • Wat is je favoriete reisbestemming?

Tot nu toe, Thailand! Ondanks dat ik niet goed tegen de hitte kan, vond ik de natuur in Thailand zo mooi, waardoor ik er toch mee om kon gaan. Ik zou graag snel eens terugkeren!

 • Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

10 jaar is voor mij misschien wat ver om vooruit te kijken. Op dit moment ben ik heel tevreden met mijn leven: ik heb een fijne job, een super vriendin en heel goede vrienden. Dus als mijn leven over 10 jaar eruit ziet zoals vandaag, zou ik tevreden zijn.

Wil je onze Social Media Manager graag nog wat beter leren kennen? Volg ons dan zeker op Facebook en Instagram, want ook daar zal hij zich in de toekomst nog dikwijls mogen uitleven.