2019 was alweer een boeiend en spannend jaar voor social media en dus hadden wij genoeg voer om over te schrijven. Op onze blog willen we jou inspireren, nieuwe social media trends uitleggen, tips & tricks geven of gewoon een blik achter de schermen van ons social media agency gunnen.  Ontdek hier de populairste blogs van 2019:

1⃣ Verticale vs. vierkante video

Horizontale, verticale of vierkante video’s? Een onderwerp waar in sociale media land nog altijd duchtig over gediscussieerd wordt. En dus deed Dieter de test in een advertentiecampagne voor energieleverancier Eneco. Zijn blog hierover werd meteen de populairste blog van 2019! Benieuwd naar het antwoord? ?

Verticale vs. Vierkante video: wij deden de test!

2⃣ Meer volgers op Instagram?

Een van de meest gestelde vragen van 2019: hoe krijg ik meer volgers op Instagram? Het is dus ook geen verrassing dat deze blog op de 2de plaats staat van de meest gelezen blogs in 2019. Een pasklaar antwoord hebben we niet, maar wel een resem aan tips. Michèle heeft ze voor jullie opgelijst ?

6 tips om meer volgers op Instagram te krijgen

3⃣ Social advertising trends voor 2019

Trends doen het altijd goed, dat zien we ook in dit overzicht. Dieter schreef eind vorig jaar een blog met 3 trends voor Social Advertising in 2019. Zouden zijn voorspellingen uitgekomen zijn? ?

Dé 3 Social advertising trends voor 2019

4⃣ Vijf social media trends voor 2020

En jawel, nog een blog met trends in dit lijstje. Kel voorspelt de social media trends voor 2020. Dat TikTok er daar een van is, moeten we jullie waarschijnlijk niet meer vertellen. Maar welke andere voorspellingen heeft ze voor jou in petto? ?

5 social media trends voor 2020

5⃣ Onze nieuwe collega Rani

En last but not least, op nummer 5 in deze hitlijst: onze collega Rani. In september startte ze bij ons als Social Media Producer. In deze blog leer je haar beter kennen ?

10 vragen aan onze nieuwe collega Rani

Wij zijn trouwens op zoek naar een nieuwe collega. Dus wie weet prijkt jouw blog volgend jaar wel in ons lijstje van meest gelezen blogs 🙂

Waarover wil jij in 2020 een blog lezen? Laat het ons weten ?