Wij hebben bij So Buzzy de traditie om nieuwe collega’s voor te stellen in een blog “10 vragen aan onze nieuwe collega”. Kel, Michèle en Christopher waren er al een tijdje toen deze traditie werd ingevoerd, dus zij hebben nooit de ‘newbies vragenlijst’ voorgeschoteld gekregen, totnutoe! Als tweede in de reeks ‘oldies’ is onze CFO Christopher aan de beurt: onze rots in de branding en tevens partner van Kel.

Christopher heeft een totaal andere achtergrond dan de rest van ons team. Hij is namelijk criminoloog en privé-detective van opleiding, en heeft meer dan 10 jaar ervaring op vlak van fraudedetectie. Het zal je dan ook niet verbazen dat hij ook de rol van Data Protection Officer opneemt, naast zorgen dat So Buzzy een gezond en stabiel agency is én blijft, en instaat voor al onze HR-aspecten. Christopher vindt het belangrijk om ook voeling met onze werking te hebben, en neemt daarom het Conversation Management van Nokia voor zijn rekening, waarbij zijn 7 jaar ervaring bij BASE goed van pas komen. Ook voor al onze Excel-vragen kunnen we bij hem terecht, want Christopher is een echte Excel-wizard!

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

In het begin probeerde ik in bijberoep “tussen de soep en de patatten” alle administratie van ons social media bureau bij te houden, en het facturatieluik op mij te nemen. Zo kon Kel zich meer concentreren op de core business van So Buzzy, en haar bezighouden met social media marketing in plaats van met het administratieve luik. Zodra So Buzzy begon te groeien kwam hier alsmaar meer werk bij, waardoor ik een half jaar later de beslissing nam om me ook voor 100% in te zetten bij So Buzzy. Het was in het begin wennen, zeker omdat Kel en ik een koppel zijn, en we plots hetzelfde kantoor deelden. Daar hadden we zelf wel wat schrik voor, maar tot onze eigen verbazing gaat dit zeer goed. 🙂

2. Wat is je favoriete social media kanaal?

Ik vind zowel Facebook als Instagram leuk, maar als ik de statistieken bekijk op mijn smartphone zit ik meer op Instagram, dus ik laat de cijfers spreken: Instagram is duidelijk mijn favoriete social media kanaal. Ik kook graag, en deel op mijn Instagram-account uitsluitend gerechten die ik zelf gemaakt heb.

Instagram Christopher

3. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Ik hou wel van een streepje humor, dus ik volg zelf heel graag Humo op Instagram. Wij hebben bij So Buzzy een social media inspiratiekanaal, en zelf deel ik dan ook het liefst grappige inhakers of pijnlijke social media gevallen.

4. Wat is je favoriete emoji

? is in elk geval de emoji die ik zelf het meeste gebruik.

5. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

The A-Team, maar wel het origineel. Ben ook fan van Game of Thrones (#WinterIsComing), Stranger Things, Friends, …

6. Welk liedje is op jouw lijf geschreven?

Volgens de vragenlijst op https://www.quizlet.nl/  is dit “Know Your Enemy” van Green Day.

7. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Uiteraard een goedhartige Tjif-Tjaf = mijn totem van bij de scouts.

8. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Pizza ?

9. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik kan gitaar spelen en drummen. Hier ga ik commentaar op krijgen van mijn jeugdvrienden, haha!

10. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Als iemand met een midlife crisis die zegt terug gitaar te willen gaan spelen.