Krijg jij net als Kel maar niet genoeg van TikTok en sta je te popelen voor meer TikTok-nieuws? Dan hebben we goed nieuws voor jou. In deze blog schotelen we je de 5 populairste TikTokkers van België voor. Benieuwd of je ze alle 5 al kent.

1️⃣ Celine Dept

Op nummer één staat ongetwijfeld Celine Dept. Met maar liefs 9,4 miljoen volgers en meer dan 337 miljoen likes kan zij zich de Belgische TikTok queen noemen. Maar wat maakt haar TikToks nu zo uniek? Waar wij helemaal zot van zijn, is de fijne mix tussen haar grote passie voetbal ⚽, dans en tot in de puntjes uitgewerkte content.

2️⃣ Stien Edlund

Heel wat maanden stond Stien Edlund op de eerste plaats als populairste Belgische TikTokker. Eind 2019 heeft Céline Dept deze titel gekaapt. Toch doet ze het nog altijd heel goed. Ondertussen is ze niet alleen een TikTok-ster, maar komt ze ook op tv waar ze meespeelt in programma’s als Vloglab en Battle of the TikTokkers. Daarbovenop werkt ze ook samen met ZEB en Dreamland.

3️⃣ Michiel Callebaut

Niets is minder waar, maar ook Celine haar vriend Michiel Callebaut, zit in onze top 5. Wist je al dat hij Celine heeft aangezet om TikTok aan te maken? Hij was er al langer mee weg, maar nu ook Celine op TikTok zit, maken deze twee de zotste en strafste video’s samen. Daarbij zetten ze elkaar aan tot het maken van nog creatievere content. Wij zijn vooral fan van zijn video’s waarin hij de struggles van grote mensen uitspeelt (jawel, hij heeft een lengte van wel 2m10).

4️⃣ Steffi Mercie

Steffi is een 17 jarige TikTokster. Met de hashtag #SteffiFam creëert ze een community rond positivity. Ze werkt momenteel samen met JBC en Wijnegem Shoppingcenter. In 2019 zette ze het wereldrecord “meeste aantal dansers in een TikTok” op haar naam. Dat deed ze samen met 320 shoppers in, jawel, het Wijnegem Shoppingcenter.

5️⃣ Nicolas Caeyers

Ook Nicolas Caeyers mag niet ontbreken in dit rijtje. Hij speelde al mee in Galaxy Park (Ketnet) en Wittekerke, maar steelt nu vooral de show op TikTok. Op een humoristische manier geeft hij de dagelijkse struggles van de bevolking (zoals gaan werken, naar school gaan, maar ook de coronacrisis) weer. Heb je een echte pechdag of heb je zin om eens heel hard te lachen? Kijk dan zeker naar zijn video’s. Kriebels in de buik gegarandeerd!

 

Zo, dit waren ze alle 5. We hopen dat je hiermee wat extra inspiratie hebt gehaald om ook zelf aan de slag te gaan met TikTok. Uiteraard zijn er wel meer populaire TikTokkers in België. Welke is jouw favoriet? Laat het ons weten!

Groetjes, het So Buzzy-team