Op 16 november verwelkomden we onze nieuwe collega, Ward! Hij heeft nog maar net de schoolbanken verlaten en schoolt zich nu al bij tot Digital Advertising Expert. We stellen hem graag aan jou voor! Lees je mee?

Ward Bernaerts

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Super leuk! Het was geen gemakkelijke opdracht om een passende job te vinden, zeker niet in deze tijden en al zeker niet als schoolverlater. Na vele mailtjes en sollicitatiegesprekken kwam ik terecht bij So Buzzy. Bij Kel en Christopher had ik meteen een goed gevoel en hoopte ik stiekem wel dat ik aangenomen zou worden. Dat goed gevoel heb ik na twee weken nog steeds, mede door het leuke team en de familiale sfeer.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Op dit vlak zit ik misschien in een speciaal schuitje omdat ik een IBO-traject volg van VDAB. Voor het grootste deel van mijn werkuren ben ik bezig met online cursussen te volgen om mezelf om te vormen tot een Digital Advertising Expert. Dit is voor mij de allerleukste opdracht omdat ik mezelf heel graag wil bijscholen! Verder vond ik het ook al plezant om mee te werken aan de socialemediakanalen van KBC Brussels.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen bij So Buzzy?

In de toekomst zou ik mij vooral willen bezighouden met het opzetten van advertentiecampagnes, liefst voor zoveel mogelijke verschillende bedrijven. Elke branche heeft zo zijn eigen unieke karakter, waardoor de afwisselingen in opdrachten sterk kunnen verschillen. Dat is alvast iets waar ik naar uitkijk!

4. Wat is je favoriete socialemediakanaal?

Instagram voor privé en LinkedIn voor professioneel. Op Instagram scroll ik tegenwoordig vluchtig door de feed en stories heen, maar hecht ik er niet super veel aandacht aan. Af en toe in mijn vrije tijd maak ik wel eens stories via de app InShot om er toch iets leuks van te maken. Op LinkedIn vind ik het leuk om alle interessante berichten over marketing of advertising op te volgen. Verder is het ook fijn om te zien wat je vrienden allemaal doen op professioneel vlak.

5. Hoe vaak check jij je sociale media?

Meestal ’s ochtends en ’s middags. Na het werk besteed ik er wat minder tijd aan.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Als je fan zou zijn van bekende Amerikaanse sporten zoals basketbal, American football of gewoon grappige (sport gerelateerde) video’s dan raad ik zeker aan om “House Of Highlights” te volgen op Instagram. Voor mij persoonlijk is het alvast eindeloos entertainment!

House of Highlights

7. Wat is je favoriete emoji?

?

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Als je fan bent van horror, raad ik zeker The Haunting of Hill House én The Haunting Of Bly Manor aan. In deze series zitten niet simpelweg “jump scares”, maar ze bevatten echt goede muziek en zijn top gefilmd!

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Dit vind ik wel een moeilijke vraag dus ik ben even in mijn afspeellijst gaan kijken van mijn favoriete artiesten. Het nummer One Beer van MF Doom vind ik zelf wel goed, want ik hou wel van alternative hiphop. Ook heb ik maar “one beer” nodig, want ik ben niet zo’n grote fan van alcohol.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

In een volgend leven zou ik wel een kat kunnen zijn. Je doet wat je wilt, waar je maar wilt en wanneer je maar wilt terwijl je ook nog onder de mensen kan leven.

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Dat zou waarschijnlijk iets zijn van de Aziatische keuken zoals noodles of sushi. Daarnaast is de Italiaanse keuken ook wel mijn beste vriend. Tegen een pizza fungi of een goede spaghetti bolognaise zeg ik geen nee.

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In deze coronaperiode valt er spijtig genoeg weinig te doen, maar in het weekend heb ik normaal gezien een basketwedstrijd. Verder ga ik graag met mijn vriendin op stap, naar het stad of op zoek naar mooie wandelingen.

Ward basket
Hier zie je Ward tijdens één van zijn wedstrijden.

13. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ben er nog nooit geweest, maar ik zou zooooooo graag naar Japan gaan. Ik weet nu al wat ik er allemaal zou bezoeken en wat ik er zou willen eten. Ik weet eerlijk gezegd niet of je mij nog gaat terugzien als ik daar ben geweest.

14. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten? 

Die zal ik zelf nog moeten ontdekken. ?

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Dit is misschien heel cliché, maar toch: huisje, tuintje, kindje. Daarnaast ook een fijne job, goede vrienden en hopelijk nog niet te oud om nog steeds te kunnen basketten op een degelijk niveau!

Heb je nog vragen voor Ward? Schrijf ze hieronder. ?