Zo’n twee maanden geleden verwelkomden we Julie in ons team. Hét ideale moment om enkele leuke en interessante vragen op haar af te vuren. Klaar om haar beter te leren kennen?

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Supergoed. Ik ben in een heel warm en hecht team terechtgekomen, dat merkte ik meteen. De sfeer zit goed en alle collega’s zijn heel open en behulpzaam. I love it!

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Voor één van onze klanten mocht ik meewerken aan de invulling van een webinar gericht naar jongeren. Dat was uitdagend, maar vooral heel leuk. Zo mocht ik onder meer geschikte influencers zoeken en contacteren, het script uitschrijven en de opnames bijwonen. En dit allemaal tijdens mijn eerste 2 maanden bij So Buzzy.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Een opdracht die ik zeker eens wil doen bij So Buzzy, is het geven van workshops aan klanten. En hier lijkt de voorbereiding op zich mij al heel leuk: nadenken over interessante invalshoeken en cases die onze klanten kunnen helpen om te blijven groeien.

Daarnaast lijkt het me ook heel leuk om de sociale media te verzorgen van een interieurmerk. Vooral omdat ik daar zelf een grote passie voor heb. En ten slotte zie ik het zeker zitten om nog eens mee te werken aan de uitwerking van een event. Mijn eerste ervaring daarin was alvast veelbelovend.

4. Wat is je favoriet socialemediakanaal?

Mijn favoriete socialemediakanaal blijft toch wel Instagram. Alhoewel dat ik ook steeds meer tijd spendeer op TikTok. En zeker nu ze mijn interesses doorhebben. Hondenfilmpjes all the way! ?

5. Hoe vaak check jij je sociale media?

Soms toch iets te veel vrees ik. Het is zo verleidelijk om snel even je Instagram te checken. Ook al zijn er slechts 10 minuten gepasseerd sinds mijn vorig bezoekje aan het kanaal.

Ik vind het vooral heel leuk om inspiratie op te doen voor content voor onze klanten. En dat is ineens een geldig excuus als ik op de vingers wordt getikt voor mijn schermtijd. ?

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Ik vind @takerecess een super tof merk op Instagram. Zij verkopen bruiswater met verschillende smaakjes, wat op zich geen spannend product is. En toch slagen ze er in om mooie en originele content te delen. Een echte inspiratiebron!

Verder ben ik ook een grote fan van @Gisou, @bol_com en @vaisselle.boutique.

7. Wat is je favoriete emoji?

Dat moet deze zijn: ?

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Dat is een leuke vraag aangezien ik altijd wel een serie aan het kijken ben. Momenteel is dat The Blacklist, een misdaadserie met maar liefst 8 seizoenen! Voorlopig zit ik wel nog maar aan seizoen 2.

Daarnaast raad ik ook How to get away with murder, Shooter en Designated survivor aan. Stuk voor stuk hele leuke series.

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Dat vind ik een moeilijke vraag. Ik denk dan eerder aan mijn favoriet liedje, nobelprijs van Clouseau. Een echte klassieker als je het mij vraagt. En met Marco Borsato kan je ook nooit fout doen bij mij.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Hier denk ik instant aan een hond omdat dit mijn favoriete dier is. Als ik naar mijn eigen hond kijk, lijkt me dat toch zalig. Altijd geknuffeld worden, eten krijgen wanneer je maar wilt en blijven blaffen tot je baasjes toegeven om met jou te gaan wandelen. Meer moet dat niet zijn.

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy-Team, wat zouden we dan eten?

Als lunch geef ik de voorkeur aan broodjes, slaatjes of soep. Vrij mainstream, maar toch kan je mij hier het meest plezier mee doen.

12. Wat doe je zoals tijdens het weekend?

Tijdens het weekend hou ik er vooral van om tijd vrij te maken voor vrienden en familie. En op zondag breng ik standaard een bezoekje aan mijn grootouders. Laat die patékes maar komen! ?

13. Wat is je favoriete reisbestemming?

Zuid-Frankrijk! Als kind ging ik elk jaar met mijn ouders op vakantie naar de Provence. Wat mij er vooral charmeert, zijn de gezellige marktjes, de mooie dorpjes en het heerlijke eten. Oh, en de Gorges du Verdon is ook een echte aanrader. Nu is het al een tijdje geleden dat ik er ben geweest, maar ik hoop er binnenkort nog eens naartoe te kunnen gaan.

14. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik heb mij laten vertellen dat ik vrij goed mensen kan imiteren. En in het bijzonder Martien Meiland. Mijn favoriete line: wijnen, wijnen, wijnen. ?

 

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Binnen 10 jaar hoop ik een heleboel leerrijke en boeiende projecten achter de rug te hebben. Daarnaast hoop ik dat ik nog steeds even gelukkig en gezond ben als nu en dat ik verschillende mooie reizen heb kunnen maken.

Proficiat, Julie! Je hebt de vuurdoop doorstaan. ? Ben je benieuwd naar de So Buzzy avonturen van Julie? Volg ons dan op Instagram en Facebook!