Het jaar van de waarheid staat symbool voor het magische jaar om ambitieuze doelstellingen te bereiken. Ik heb nog nooit met zoveel plezier de balans opgemaakt (a.k.a. mijn traditionele nieuwjaarsbrief geschreven) als nu! Als er één ding is wat 2021 bewezen heeft voor So Buzzy is dat als je doelstellingen vooropstelt én er samen keihard voor gaat dat dit ook effectief loont, en daar gaan we met ons ganse team in 2022 de vruchten van plukken! 

So Buzzy 2.0

Eind 2020 was voor ons echt een keerpunt waarbij we met So Buzzy 2.0 bewust de switch gemaakt hebben van klein maar fijn blijven, naar doelbewust groeien zonder onze eigenheid te verliezen. Een 1ste stap die we hiervoor in 2021 gezet hebben kwam er in de vorm van de voor ons nieuwe functie “Traffic & New Bizz Coordinator”, om het team te verlichten op vlak van planning- en prospectiefollow-up. Een beslissing waar we al snel allemaal zeer blij om waren! 

 

Een nieuwe outfit kan je doen stralen, en dat gevoel hebben we ook bij een groot intern project namelijk onze rebranding. Hiervoor hebben we samengewerkt met grafische studio kpot uit Leuven. Ook dit was best ambitieus van ons om er even een rebranding bij te nemen terwijl er zeer veel werk op de plank lag. We zijn dan ook super fier op het frisse eindresultaat, en zijn dit stap voor stap aan het uitrollen op al onze kanalen. So stay tuned! 

 

We mogen 2021 ook het jaar van de pitches noemen! Zo kregen we het topnieuws dat we de Vlaamse Stichting Verkeerskundepitch voor mijnrijbewijsb.be en mijnrijbewijsa.be gewonnen hebben. Maar er waren ook moeilijke momenten waarbij er pitches tegelijk liepen en we keuzes moesten maken. Zo namen we jammer genoeg afscheid van Eneco. Maar waar een deur sluit opent een raam. Met veel trots kan ik eindelijk zeggen dat we dé pitch der pitches gewonnen hebben. Meer geven we nog niet prijs…

Wat ben ik fier geweest dit jaar! Ik betrapte mij er meer dan eens op dat ik bij mezelf dacht wat een superteam en fijne dynamiek hebben wij (al zeg ik het zelf). Zo was er een meeting bij die pitch der pitches waar ik zelf toeschouwer was en letterlijk zat te glunderen van trots, en ik diezelfde vibe voelde bij het team. Top toch dat gevoel van samenhorigheid. En die samenhorigheid voel ik op alle vlakken. Het is heus niet zo dat het agency-leven altijd rozengeur en maneschijn is. De werkdruk en workload ligt hoog in de dienstensector, en daar moeten we niet onnozel over doen. Maar dan vind ik het extra fijn dat iedereen er voor elkaar is, zeker op de moeilijkere momenten! Ook op klantenvlak zijn wij echt gezegend, en beseffen we meer dan ooit dat wij willen gaan voor échte partnerships waarbij we samen alles op alles zetten om de vooropgestelde doelstellingen te realiseren.

2022
Wat heeft 2022 voor ons in petto? Als je het ons vraagt gaat het ons jaar worden! Ons team gaat verder uitbreiden dus we zijn nog op zoek naar nieuwe collega’s met een passie voor sociale media en vooral véél goesting om samen aan ons verhaal te schrijven. Er zit een verhuis aan te komen want ons huidig kantoor begint wat krap te worden. We zijn dus volop op zoek naar een groter kantoor, en alle tips zijn welkom. Tot slot kijken we vooral uit naar de mooie dingen die we samen voor onze klanten gaan realiseren volgend jaar. Maar eerst gaan we onze batterijen terug opladen en klinken op 2021. Fijn eindejaar! ?

So Buzzy social media vacatures