Een blogpost op het einde van het jaar? Jazeker! Het jaar 2021 mag dan bijna voorbij zijn, maar je kan nog even nagenieten van de 5 meest gelezen blogs van 2021. ? Pak dus een (alcoholisch) glaasje, zet je klaar en geniet nog één keer dit jaar van een So Buzzy blog.

Veel leesplezier!

1. Case: TikTok Rekruteringscampagne KBC Live

Niet verwonderlijk staat deze blog op plaats 1, want het is een van onze interessantste campagnes van het jaar! We kregen van KBC Bank & Verzekering het vertrouwen om een rekruteringscampagne op te zetten op TikTok. Het was de allereerste keer dat een Belgische bank ging rekruteren via TikTok. En of het een succes was! Onze campagne werd zelfs gefeatured op de website van TikTok zelf. Geweldig toch? ?

Case: TikTok rekruteringscampagne KBC Live ?

2. Hoe post je het best op Instagram als je bedrijf tweetalig is?

En français? In English? In het Nederlands? Of toch een combinatie? Je hebt je waarschijnlijk ook al eens afgevraagd hoe je nu best als tweetalig bedrijf post op Instagram. Juist daarom staat deze blog op plaatsje 2 van meest gelezen blogs in 2021. Lees dus zeker deze blog nog eens om een antwoord te vinden op je vragen!

Hoe post je het best op Instagram als je bedrijf tweetalig is?

3. Update juli 2021: Hoe post je best op Facebook als je bedrijf tweetalig is?

Aangezien de blogpost van Instagram zo populair is, is het niet verwonderlijk dat ook de blogpost over tweetalige bedrijven op Facebook zo goed scoort. Lees deze blog zeker nog eens, want het is sinds juni 2021 niet meer mogelijk om te targeten op taal in Facebook Creator Studio bij organische posts!

Update juli 2021: Hoe post je best op Facebook als je bedrijf tweetalig is?

4. Hoe gebruik ik hashtags op verschillende socialemediakanalen?

Op de vierde plaats staat een topper! Je hebt ze ongetwijfeld al eens gezien: de #hashtags. Maar hoe gebruik je hashtags nu correct op sociale media? En zijn er verschillen tussen de verschillende socialemediakanalen? Wel, dat kom je allemaal te weten in deze blog. Ik kan je alvast meegeven dat er een groot verschil is tussen de verschillende kanalen. ?

Hoe gebruik ik hashtags op verschillende socialemediakanalen?

5. 2021: ons jaar van de waarheid

De blog staat nog maar net online, maar scoort hoog genoeg om deze top 5 af te sluiten. De blogpost vat 2021 in een notendop samen. Het gaat onder andere over het groeien van So Buzzy als agency, onze rebranding en dé pitch der pitches die we hebben binnengehaald. Lees dus zeker deze blog als je nieuwsgierig bent naar ons jaar van de waarheid!

2021: ons jaar van de waarheid

Zo, we zijn op het einde gekomen van deze blog. Wij zijn heel benieuwd wat 2022 ons zal bieden in de socialemediawereld. Wij wensen je alvast nog een fijn eindejaar en een gelukkig Nieuwjaar. Spendeer deze tijd met je geliefden en pak ze nog eens goed vast.

Tot volgend jaar!