In het begin van deze maand mochten we Pieter-Jan aka PJ verwelkomen in ons team. Leer onze nieuwe Digital Advertising Expert kennen aan de hand van enkele vragen. 

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

De eerste twee weken zijn me zeer goed bevallen! Ik vond het tijdens de eerste week heel fijn om elke dag een andere collega te ontmoeten, die me dan elks een ander deel toelichting gaven. Zo was er genoeg ademruimte om iedereen te leren kennen, alsook de programma’s die we gebruiken. Je voelt heel hard dat er hier een teamspirit hangt, dat vind ik enorm fijn. Nu ben ik me dus volop aan het inwerken, en ben heel gemotiveerd voor wat de toekomst brengt!

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik werk uiteraard nog maar redelijk kort bij So Buzzy, maar de leukste opdrachten tot nu toe vond ik de brainstormsessies met het team! Ik krijg veel energie van iedereen zijn goede en leuke ideeën.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Mij lijkt het geweldig om een muziekwinkel, concertzaal of leuke cocktailbar te scoren als klant! Vooral omdat ik hier persoonlijk veel affiniteit mee heb. ? Het mogen zelfs bedrijfjes zijn die nog volledig opgestart moeten worden qua social media. Lijkt me enorm cool om hen dan gaandeweg te zien groeien!

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Mijn favoriete social media kanaal is Instagram, omdat ik graag zie wat mijn vrienden aan het doen zijn. Voor de rest kijk ik graag naar memes op 9gag. 😉 Ook Pinterest vind ik een heel aangenaam en inspiratievol platform!

5. Hoe vaak check jij je sociale media?

Hoe vaak juist dat weet ik eigenlijk niet, maar best vaak. Er bestaan apps om dit te kunnen analyseren, maar die data is denk ik redelijk confronterend. 

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

De posts van Bol.com vind ik vaak enorm goed! Ze spelen vaak in op actualiteit op een humoristische manier, daar hou ik enorm van.

7. Wat is je favoriete emoji?

🔥🔥🔥

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Vikings en Breaking Bad vind ik echt steengoed omdat die verhaallijn heel goed in elkaar zit en ze een gezonde dosis spanning hebben. Als no-brainer serie vind ik The Office geweldig, daar moet ik vaak echt enorm hard om lachen. Qua meer recente serie vind ik Squid Game iets wat je zeker moet gezien hebben.

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Eén liedje kiezen vind ik altijd een enorm moeilijke opgave, dus ik ben eens in mijn “Jouw topnummers van 2021” gedoken op Spotify. Kiezen is verliezen natuurlijk, maar ik ga voor het nummer “Anesthetize” van Porcupine Tree. Tijdens de toch wel stevige 17 minuten neemt het nummer je helemaal mee van rustig naar hard, van dreamy naar een galopperend tempo, … Heerlijk. Dat nummer ‘klopt gewoon’, als je begrijpt wat ik bedoel.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Een arend! Zoals die dieren schijnbaar moeiteloos kunnen zweven… Geweldig moet dat zijn, dat gevoel van ultieme vrijheid. En een arend is ook groot genoeg zodat ik niet bang hoef te zijn dat er een ander beest op mij gaat jagen, haha.

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Ik eet echt te graag om één specifiek gerecht uit te kiezen. Dus laat ons zeggen dat het “iets vettig” zal zijn. Een goeie BBQ met sappige zelfgemaakte cheeseburgers bijvoorbeeld. Want geef toe, samen een slaatje eten, daar wordt niemand gelukkig van hé. 😉

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In het weekend ga ik graag met mijn vriendin of met mijn vrienden op stap! Soms letterlijk door te gaan wandelen of in Antwerpen of Mechelen rond te hangen, soms door de meer gebruikelijke variant van de term “op stap gaan”. 😉 Voor de rest hou ik me graag bezig met mijn hobby’s zoals repeteren met mijn band Overran of thuis op mezelf muziek te spelen/schrijven.

13. Wat is je favoriete reisbestemming?

De mooiste bestemming waar ik ooit ben geweest is ongetwijfeld Nieuw-Zeeland, maar dat is natuurlijk geen bestemming waar je eens één of twee weken op vakantie kan gaan. Daar heb je best veel tijd voor nodig. Om het wat “dichter” bij huis te houden, Italië, Noorwegen of de Alpen in het algemeen zijn bestemmingen waar je me altijd een plezier mee kan doen. In de toekomst zou ik graag veel grote reizen maken!

14. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik heb een bartending certificaat gehaald tijdens de eerste lockdown, en hou me dus heel graag bezig met het maken van cocktails voor familie en vrienden! Ik probeer ook zoveel mogelijk hierover bij te leren, en met verse ingrediënten etc. te werken. Heel tof, echt een aanrader!

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Binnen 10 jaar hoop ik enorm zelfzeker in het werkleven te staan en echt goed te zijn in wat ik doe. Maar vooral hoop ik dat ik een mooi en gelukkig leven opbouw, en dat ik al veel van de wereld heb gezien!

Zo, dit waren onze vragen voor PJ. Heb je zelf nog vragen voor Pieter-Jan? Stel ze hieronder.