We hebben er weer een toppertje bij! Joke is ondertussen al een paar weken bij ons aan het werk als Graphic Designer. Hoog tijd dus om haar aan je voor te stellen. ?

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Heel fijn. Ik ben hier natuurlijk nog maar net maar het voelt alsof ik hier al maanden aan het werk ben. Ik werd meteen bij verscheidene projecten betrokken en ben dus al heel gevarieerd bezig geweest.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik zit momenteel nog in veel opstartfases maar het was toch een memorabel moment toen mijn eerste visual ook echt online werd geplaatst. Dit was toch een trots momentje, ik heb dan ook de post meteen met al mijn vrienden en familie gedeeld.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Een campagne voor een cultuurhuis lijkt me wel tof. Zeker als ik hier visueel een beetje gek mag doen en me echt op grafisch en strategisch vlak zou mogen uitleven.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Momenteel toch wel echt TikTok. Tegenwoordig is dit ook echt een plek waar veel creatieve mensen hun ei kwijt kunnen. Voor mij is het voornamelijk een plek waar ik veel bijleer aan de hand van korte tutorials en waar ik veel inspiratie kan opdoen.

Wist je trouwens dat TikTok de meest gedownloade app in 2021 was?

5. Hoe vaak check jij je sociale media?

Dit valt eigenlijk nog goed mee hoor. Ik probeer hier wel een goede balans in te vinden, anders kun je eindeloos blijven doorscrollen. Ik gebruik het voornamelijk om inspiratie op te doen en up-to-date te blijven met de online wereld maar ook met mijn vrienden.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Ik ben echt een fan van de online storytelling van Patagonia. Ik denk dat veel merken hier wel wat van kunnen opsteken. Op grafisch vlak zijn poster.reposter en tarwane wel leuke accounts om inspiratie op te doen.

7. Wat is je favoriete emoji?

?

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Vikings is echt een aanrader! Een super cast en een verhaal dat zich in zes seizoenen echt weet te evolueren zonder dat het eentonig wordt. Vijfentwintig februari komt trouwens de spin-off “Valhalla” op Netflix. Exciting!

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

BIG Dreams van Blackwave. Alleh, het refrein dan toch.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Dan zou ik toch voor mijn lievelingsdier het eland gaan. Hij is zoals de scouts het omschrijft “sterk, snel en moedig.”

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Mijn lunch specialiteit zijn croque monsieurs, de truc is om gerookte hesp en genoeg boter te gebruiken. Voor mij zou dit elke dag op het menu mogen staan.

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Voor mij is het weekend echt de tijd om te relaxen, een boek te lezen en lekker te eten.

13. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ga al zes jaar aan een stuk elke zomer naar Zwitserland. Voor mij is vakantie echt met mijn bergbottines en mijn boterhammetjes de bergen in. ’s Avonds natuurlijk dan wel een uitgebreid diner, het is nog steeds vakantie. ?

14. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik denk dat ik deze zelf nog ga moeten ontdekken…

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Hopelijk een beetje wijzer. Liefst dan ook met een portfolio vol met projecten waar ik echt trots op kan zijn en mensen om me heen waar ik altijd op kan rekenen.

Voilà dit waren onze 15 vragen voor Joke. Heb je nog vragen voor haar, drop ze dan hier in de comments en Joke beantwoordt ze met veel plezier. ?