Say hi to Margot, onze nieuwe social media manager die we zo’n maand geleden verwelkomden in ons team. Hoog tijd dus dat ook jullie haar beter leren kennen. ?  

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Echt geweldig! Ik voel me al helemaal thuis. Zowel mijn nieuwe collega’s als de klanten hebben me met open armen verwelkomd. Je voelt meteen dat er een warme sfeer heerst en ik ben heel blij dat ik deel mag uitmaken van zo’n topteam. 

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik ben hier nog maar net, maar toch zit mijn agenda al goed vol. ? Van copy verzinnen tot workshops voorbereiden, nieuwsbrieven schrijven, audits maken … Ik kan eerlijk gezegd niet kiezen!

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy? 

Ik voel dat er bij So Buzzy veel ruimte is om mijn interesses te ontwikkelen en daar verder in te groeien. Zelf wil ik graag een verschil maken in de wereld, waardoor maatschappelijk relevante projecten bovenaan op mijn wishlist staan. Maar ook de beauty- en baby/kindersector wekt mijn interesse. Van klanten in die sectoren zou ik dus ook héél graag de social media willen verzorgen.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Als ik ’s avonds thuis kom en even in de zetel plof, open ik meteen TikTok. Wat er op mijn ⋕fyp komt? Katten- en hondenvideo’s, fashion, food, interieur, beauty en … raar maar waar: Harry Potter video’s.

5. Hoe vaak check jij je social media?

*HOLD ON* Ik check even mijn weekrapport. Mijn schermtijd is gemiddeld 4 uur en 2 minuten per dag. ?

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

I’m a sucker voor sustainable brands die een unieke en eigen uitstraling hebben. Ik ben fan van @heyestrid, @wildrefill en @thebodyshop en die merken kan je dus ook allemaal in mijn badkamer terugvinden. @latermedia volg ik om helemaal mee te zijn met de laatste trends en updates over social media en ik ben ook helemaal into digital planning dankzij @flourishplanner.

7. Wat is je favoriete emoji? 

Heel moeilijk. Ik denk ? of ?. En als het iets extra mag zijn, dan deze: ?. 

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Grey’s Anatomy, en liefst meteen vijf keer na mekaar. ?

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Dan denk ik instant aan iets van queen Tay Tay (Taylor Swift). ? Een favoriet liedje kiezen is heel moeilijk bij haar. Dermot Kennedy weet me ook elke keer weer te raken.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Ik vergelijk mezelf vaak met een Golden Retriever. Niet vanwege het blonde haar, maar omdat de karaktereigenschappen wel bij me passen en ik deze zelf ook heel belangrijk vind. Zo is een Golden Retriever zachtaardig, vriendelijk, trouw, meelevend, behulpzaam en energiek. Zo wil ik ook graag gezien worden als persoon.

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Bij mij mag je je verwachten aan een Italiaans buffet. Pasta, pizza, lasagne, bruschetta’s … noem maar op! 

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In Mechelen is het iedere zaterdagvoormiddag markt en dan ga ik brood, charcuterie en bloemen halen. Als het goed weer is, zet ik me op een terrasje voor een lekkere dirty vanilla chai latte met havermelk en geniet ik van de heerlijke stadssfeer. Zondag is meestal chilldag en dan schuif ik ’s avonds de voetjes onder tafel bij de (schoon)ouders.

Markt Mechelen

13. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik moet dan toch Italië zeggen omdat ik het eten gewoon zo lekker vind. Maar ook het zuiden van Portugal heeft mijn hart gestolen!

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van weten?

Ik heb als jobstudent 3 jaar in een koffiebar gewerkt, dus ik heb wel wat baristaskills. ☕

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar? 

Op werkvlak hoop ik sterk en zelfzeker in mijn schoenen te staan en te doen wat ik graag doe. Ik zie mezelf daarnaast ook in het huis wonen dat we nu aan het bouwen zijn. Misschien dat we dan voor onze kat Lia een speelkameraadje hebben en kindjes. ?? Weet je wat, ik zie het wel! ?

Ziezo, dit was onze nieuwe aanwinst Margot in een notendop. Zijn er nog zaken die je graag wil weten? Laat je vragen gerust hieronder achter!