Meet de altijd goedlachse Lieselore, onze nieuwe Digital Project Manager die sinds maart deel uitmaakt van ons team! ?

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

De eerste weken waren alvast super leuk en leerrijk! Het was meteen een vuurdoop, maar wel een hele goede. Het project management-luik was een beetje nieuw voor mij, maar ik werd hier heel goed in begeleid en ondertussen ben ik een die-hard project manager. Ook het team voelde meteen aan als thuiskomen. Iedereen is super lief en behulpzaam. Ik zou me geen beter team kunnen voorstellen!

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik heb ondertussen al zoveel verschillende dingen mogen doen dat ik niet kan kiezen. Voor Carrefour werken vind ik wel echt heel leuk. Ze hebben veel verschillende campagnes met telkens andere insteken en uitdagingen. Echt een klant waar ik al veel van heb bijgeleerd.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Een klant in de mode-industrie. Ik ben namelijk zelf een shopping addict en zou me dus goed kunnen inleven in het topic.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Ik vind het erg om te zeggen, maar ik ben echt verslaafd aan TikTok. Korte video’s die zijn aangepast aan je interesses: geen wonder dat je uren lang kan blijven scrollen. Ik heb ook ontzettend veel bewondering voor de TikTokkers die veel tijd steken in leuke video’s. Dat is niet zo eenvoudig als iedereen zou denken. 

5. Hoe vaak check jij je social media?

Goh, elk uur denk ik. Maar dat is ook onderdeel van de job hé. Wij moeten continu op de hoogte blijven van alles wat er op social media gebeurt. ?

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

De koning van een succesvolle social media aanpak is voor mij bol.com. Ze spelen zo goed in op de actualiteit en zijn heel humoristisch. Een goed voorbeeld van dat je niet altijd spectaculaire dingen moet doen op sociale media om succesvol te zijn. ?

7. Wat is je favoriete emoji? 

Momenteel ?. Maar dat verandert wel vaker.

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

200% Game Of Thrones. Ik heb deze serie op 1 maand tijd helemaal uitgekeken. Echt super goed! Enkel jammer van het laatste seizoen. ?

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven? 

Ik kan niet meteen op één liedje komen, maar alles wat een beetje een feministische insteek heeft vind ik heel goed. ?

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

Waarschijnlijk een eend. ? Eenden zijn vaak in groep en ik ben ook wel een sociaal type. Ze zwemmen veel (ik ben ook een waterrat) én ze kunnen vliegen. Misschien ben ik dan ook ineens van mijn vliegangst af? ?

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Sushi! ? Ik moet toegeven dat ik tot begin dit jaar nog nooit sushi had gegeten, maar nu kan ik het echt elke dag eten.

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Uitslapen, afspreken met vrienden, naar familie gaan … Ik kan ook wel echt genieten van niks doen. ?

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Elk jaar ga ik met mijn mama en zus op vakantie naar Gran Canaria, een heel leuk en mooi eiland. Daarnaast ben ik ook echt wel fan van citytrips naar Parijs, Barcelona, Rome …

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten? 

Door mijn achtergrond in ballet en kunstschaatsen, ben ik redelijk lenig. Geen heel groot geheim, maar toch iets dat niet dagelijks opvalt. 

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Op werkvlak hoop ik ouder en wijzer te worden en een echt goede digitale strateeg te zijn die succesvolle campagnes bedenkt voor klanten. Daarnaast woon ik hopelijk in een leuk huis, dichtbij vrienden met kindjes en veel huisdieren. 

Zo dit waren onze vragen voor Lieselore. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. ?