Webinar – How to tap into the success of social media as a business

  • Online sessie op 6/10 van 13u00 – 13u45
  • Inschrijven via deze link 
  • Agenda:
    • De evolutie van sociale media (marketing)
    • Social media trends en inspiratie voor bedrijven
    • Q&A

Wat mag je van dit webinar verwachten?

Social Media (Marketing) heeft de afgelopen jaren een hele evolutie doorgemaakt,. Zo heeft Meta – het moederschip van Facebook & Instagram – ondertussen de nodige concurrentie gekregen van TikTok. Maar wat betekent deze evolutie voor een bedrijf? Is organisch bereik dood? Op welke kanalen zet je best in als bedrijf? Hoe kan je slim inspelen op de nieuwste social media trends, en wat kan je bedrijf daarmee winnen? Onze Social Media Manager Julie Fluyt is je gids van dienst tijdens een webinar georganiseerd door het team van ambassadeurstool Ambassify.

Social Media webinar

Als Social Media Manager bij So Buzzy helpt Julie bedrijven met hun social media marketing, alsook met influencer- en ambassadeurscampagnes.
Zo helpt Julie onder andere Carrefour, KBC Brussels, Vandersanden en Worldline.