Klaar om kennis te maken met onze nieuwste aanwinst, Maïté? Spoiler alert: ze houdt van reizen, is fan van Grey’s Anatomy en haalt altijd haar dansbenen boven op Mambo n°5. De rest laten we je lekker zelf ontdekken! ?

Maité

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Heel positief! Ik werd warm onthaald en mocht meteen mee op teamweekend. En ik kan je zeggen: het is de perfecte manier om iedereen wat beter te leren kennen. Daarnaast voel ik me ook heel goed in mijn functie en vind ik de afwisseling met onze workshops heel leuk. Ik kijk al uit naar de verschillende uitdagingen die mij te wachten staan. ?

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Aangezien ik net startte, heb ik aan nog niet zo veel opdrachten gewerkt. Onlangs mocht ik voor Carrefour wel copy bedenken voor onze Rode Duivels en het WK. Dat vond ik echt leuk om te doen!

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik zou graag willen meewerken aan influencer campagnes! En over het algemeen spreken campagnes binnen fashion, events en de toeristische sector me heel erg aan. 

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Dat was heel lang Instagram! Tot ik TikTok ontdekte en een kleine verslaving ontwikkelde. Zeker nu het algoritme mij door en door kent. ? De content doet me lachen, is herkenbaar en inspireert me heel vaak. En dat vind ik zo leuk aan de app. Daarnaast vind ik het ook handig dat je content kan opslaan en indelen in zelfgekozen categorieën. Dat maakt het veel makkelijker om achteraf video’s terug te vinden. 

5. Hoe vaak check jij je social media?

Dat valt eigenlijk heel goed mee. Volgens mijn iPhone was mijn schermtijd vorige week 1 uur en 26 minuten per dag. Oké, toch? 

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

Ik vind de content van Asos op Instagram heel leuk! Ze zijn altijd mee met de laatste trends, delen de nieuwste producten en zorgen voor veel interactie met hun volgers. Ze delen daarnaast ook heel wat reels en schrijven verschillende fashion related blogposts. 

7. Wat is je favoriete emoji? 

???

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Grey’s Anatomy for sure. Ik ben een echte fan en heb alle seizoen al minstens twee of drie keer bekeken. Echt een aanrader!

Grey's Anatomy

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven? 

Mambo n°5 van Lou Bega al sinds ik een peuter ben. ?

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

Ik kies dan voor het geweldige leven van een kat! Stress? Dat kennen ze niet. ? Het lijkt me daarnaast ook wel leuk om een tropische vogel te zijn in een exotisch land. Dan kan je alle mooie landschappen en de zee bewonderen vanuit de lucht. 

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Sushiiiiii! ?

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Ik hou van wandelen en shoppen in Brussel, iets gaan eten met vrienden en tijd spenderen met mijn familie. 

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Bali heeft mijn hart gestolen. En ik heb het geluk er al 2 keer te zijn geweest. De landschappen zijn prachtig en de bewoners zijn zo lief. Een zeer charmante bestemming! 

Aapje van Bali   Maïté in Bali

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten? 

Niet echt een geheim talent, maar ik werkte voor verschillende afdelingen van Brussels Airport. Daardoor kwam ik al op verschillende plekken die voor velen onbekend zijn. Wist je dat er op de luchthaven nog een verlaten terminal en duty free is? ?

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Ik hoop dat ik binnen 10 jaar op werkvlak wijzer ben geworden en een echte Social Media Manager expert en copywriter ben. Daarnaast zie ik mezelf nog veel reizen. Hopelijk met mijn kindjes die ik dan nieuwe culturen kan aanleren. 

Zo dit waren onze vragen voor Maïté. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. ?