Meet Danny! Onze nieuwe Motion Designer die in december bij ons van start ging. Hoog tijd dat jullie hem beter leren kennen dus. ?

Danny Yip

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Heel goed, ook al ben ik gestart tijdens een drukke periode. Ik deed alles met plezier en het waren vooral zeer leerrijke weken. Het was in het begin nog eerst uitzoeken hoe en waar je bepaalde dingen moest terug vinden maar ik was er wel snel mee weg. ?

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

De leukste opdracht tot nu toe was Carrefour greetings waarbij ik 4 van de 50 emoji’s mocht illustreren. Het was zeker geen makkelijke taak om dit in dezelfde stijl te illustreren maar ik ben blij met het eind resultaat.

Carrefour Greetings

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Maak niet uit welke campagne of voor wie, hoe meer opdrachten hoe meer vreugde. Zolang ik klanten maar kan helpen met de groei van hun producten en merken.  

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Ik gebruik allerlei soorten Socials maar aan Instagram verlies ik toch onverwacht het meeste mijn batterij percentage.  Ik heb een eigen anime account waar ik mijn collectie wel regelmatig deel met de wereld.

5. Hoe vaak check jij je social media?

Mijn gemiddelde dagelijkse schermtijd voor Facebook en TikTok zijn beide 1u en voor Instagram is het 2u. Of dit gezond is? Wil ik dit zelf wel weten? ?

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

Photoshop_blog, ik leer daar elke dag iets nieuws, het is zeker een aanrader voor designers. Zowel op het vlak van design maar ook op technisch vlak leren ze jou van kop tot teen met Photoshop te werken.

7. Wat is je favoriete emoji? 

???

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Itaewon Class for sure! Echt een super goede storyline. Oh en btw K-drama’s zijn niet alleen voor vrouwen, mannen kijken daar ook naar. ?

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven? 

Warrior van Oscar and the Wolf, ik zet dit nummer nog steeds dag en nacht op.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

Een Arend en neen niet omdat het één van de gevaarlijkste vogels zijn. Ik wil gewoon overal kunnen vliegen en rond reizen zonder stress te hebben dat ik opgegeten zou kunnen worden. ?

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Buiten mijn werkuren als Motion Designer help ik ook in het Chinees restaurant van mijn ouders. Dus verkies ik natuurlijk ons zelf gemaakt Chinees, dan kan het team eens proeven van mijn kookkunsten.?‍??

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In het weekend help ik mijn ouders. Maar maak je geen zorgen er is natuurlijk nog voldoende tijd voor vrijetijdsactiviteiten. Zoals wandelen, tennissen, series verslinden en af en toe mag er ook nog wat gegamed worden.

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Kreta is de eerste reis die ik met mijn vriendin heb gedaan. Bezienswaardigheden, top! Het eten daar is uitstekend en super goedkoop! En het is daar altijd goed weer tijdens de zomer!

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten? 

Gebruikt papier gooi ik nooit direct weg. Voor ik een stuk papier in de papiermand gooi maak ik er altijd iets mooi van. Want aan origami doe ik al sinds mijn 9 jaar.

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Over 10 jaar hoop ik genoeg ervaring te hebben om als Senior Graphic Designer of als Art Director aan de slag te gaan en om zo veel mogelijk klanten bij te staan. Ik hoop ook andere studenten of Junior profielen te mogen opleiden. Maar hoe het nu zit, hoop ik op vele leerrijke jaren bij So Buzzy. Want ik kom hier elke dag met plezier naar het werk!

Zo dit waren onze vragen voor Danny. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. ?