Say hi to Tamara! Onze nieuwe Digital Advertising Expert die we enkele weken terug mochten verwelkomen in ons team. ?

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Ik werd super goed onthaald en voelde me direct part of the team. Ik mocht ook al direct aan de slag gaan voor een aantal leuke projecten. Zo heb ik het ook graag: de handen uit de mouwen steken. ?

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

De adviessessie rond tracking die ik aan de Erasmushogeschool Brussel mocht geven is mijn leukste opdracht tot nu toe. Ik ben zelf geïnteresseerd in alles wat met data en web analytics te maken heeft. Het was ook de eerste klant waarop ik mocht werken en die onthoud je altijd. Daarnaast ben ik ook zelf oud-student van de EHB en dan voel je je automatisch toch nog iets meer verbonden.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik houd van een gevarieerd portfolio van klanten en gevarieerd werk. Dus ik hoop verschillende klanten tot mijn portfolio te mogen rekenen. Daarnaast werk ik ook graag voor NGO’s. Zij hebben een mooie visie en om daar deel van te mogen uitmaken is mooi.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Zonder twijfel Instagram. Je kan het wel een verslaving noemen. Ik grijp ook altijd automatisch naar Instagram als ik mij verveel. De video’s op Instagram Reels doen mij altijd lachen, ik houd van het internet. Ik moet eerlijk zeggen dat er vaak TikTok video’s verschijnen op Reels, dus ik hoef ervoor niet naar TikTok te gaan.

5. Hoe vaak check jij je social media?

Ik denk heel vaak. ? Mijn gemiddelde schermtijd zit rond de 2-3 uur per dag. Vaak zit ik ook gewoon te scrollen voor de tv. In de zomer is dit wel veel minder. Ik ben een echt zomerkind en zit dan vaak buiten.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

De content van Rianne Meijer vind ik zeer oprecht. Zij spot met het ideaalbeeld van vrouwen en toont het echte leven van een model. Er staat ook niet voor niets ‘Not your average Instagram model’ in haar bio.

7. Wat is je favoriete emoji? 

?

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Lupin op Netflix vond ik een hele goede serie en er komt een derde seizoen uit in 2023. Dus ’t is het moment. Het heeft wat Sherlock Holmes vibes en speelt zich af in Parijs. De zoon van het hoofdpersonage wordt ontvoerd in Étretat. Ik was er toen zelf nog maar net geweest en ik vind het altijd leuk om plaatsten te herkennen waar je zelf al eens bent geweest in series of films.

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven? 

Follow The Sun van Xavier Rudd geeft me instant een zomers en gelukkig gevoel. Had ik al gezegd dat ik een zomerkind ben? Het liedje gaat ook over ritme en rust vinden in het drukke leven.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

Een paard natuurlijk. Ik heb zelf mijn eigen paard en zij is echt in een gouden stal terecht gekomen. Als zie je natuurlijk ook paarden die slecht verzorgd worden of zelf verwaarloosd worden.?

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

BBQ ? Gewoon het hele concept van BBQ: gezellig samen buiten eten.

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Ik ga natuurlijk dagelijks naar stal om voor mijn paard te zorgen. Maar in het weekend maak ik al eens graag lange wandelingen in de bossen of velden.

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Costa Rica voor al zijn fauna & flora. Het is een van de meest bio diverse landen ter wereld. Het is een land van uitgestrekte zandstranden met palmbomen, tot vulkanen en regenwouden. Ik heb er zelf 6 maanden mogen wonen en werken en ken het dus als mijn broekzak. Wakker worden met het geluid van brulapen en de golven, daar kan toch niks tegenop.

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten? 

Ik heb niet echt een geheim talent. Ik ben wel goed in verschillende dingen, maar ik blonk nooit ergens in uit. Veelzijdigheid is ook een talent zeker ?‍♀️

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Ik hoop dat ik binnen 10 jaar nog altijd doe wat ik graag doe en met volle goesting aan de dag begin. Natuurlijk heb ik binnen 10 jaar weer wat landen van mijn bucketlist mogen afvinken.

Zo dit waren onze vragen voor Tamara. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. ?