Meet Audrey Onze nieuwe Digital Project Manager die we begin Januari mochten verwelkomen in ons team. ?

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Heel goed! Mijn eerste dag viel dan ook samen met de verjaardag van So Buzzy, je eerste dag afronden met een glaasje bubbels is toch echt niet mis. Ik ben in een heel warm team terecht gekomen, wat voor mij toch het belangrijkste is in een job. Ik mocht ook al direct meewerken op een heleboel projecten.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik heb op korte tijd al op heel wat mogen werken dus is het niet eenvoudig om “één” leukste opdracht te kiezen. Ik ben heel tevreden dat ik op Carrefour mag werken, dat is toch wel een grote klant en daar heb ik al veel bijgeleerd.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik ben niet moeilijk, ik word heel graag bij diverse projecten betrokken. Een klant in de boeken wereld of en campagne waar we meewerken met een productiehuis zie ik wel zitten. Influencer marketing vind ik ook een hele interessante.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Instagram, die check ik toch wel meermaals per dag moet ik toegeven ?Ik ben heel visueel aangelegd dus ja wat mooi oogt daar heb ik het toch wel voor. Zelf heb ik een account waar ik foto’s post van mijn twee frenchies maar daar ben ik al een tijdje minder actief op, hoog tijd om er dus terug aan te beginnen.

5. Hoe vaak check jij je social media?

Mijn gemiddelde screentime zit tussen 2 uur en 3uur per dag. Ik vind dit toch nog meevallen. Sommige dagen zit ik daar ook zwaar onder, andere dan weer zwaar over.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

Zonder twijfel Aboutfacebeauty: het is een heel inclusief merk die veel inzet op user generated content. Dat doen ze als de beste! Een van hun laatste posts was bijvoorbeeld Pamela Anderson die voor de promo van haar documentaire hun make-up spotte. Op toptopicals zoals Halloween en Valentijn spelen ze ook steeds in met leuke tutorials en giveaways.

7. Wat is je favoriete emoji? 

?

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Midnight Mass van Mike Flanagan, ik ben een grote fan van heel zijn werk eerlijk gezegd. Qua script is het altijd heel diep en emotioneel, met mooi uitgewerkte personages. Op visueel en technisch vlak is hij toch wel ook een grote winner. Horror with a soul is wat ik het zou noemen.

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven? 

Ik heb een heel eclectische smaak, van Shawn James naar System of a Down en Taylor Swift. Een favo liedje eruit kiezen vind ik altijd een hele moeilijke, hangt een beetje af van het moment bij mij. 

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

Een hond, en dan liefst eentje met een hondenleven als die van mij. Ik geloof dat ze niet enkel met hun achterzijde maar met heel hun lichaam in de boter zijn gevallen.  ??

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Ramen! En dan liefst van een Japans restaurant. Als ik even down ben doet een warme kom ramen toch wel echt wonderen bij me! ?

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Wandelen met de honden, chillen voor een goede Netflix show, gezellig een boek lezen, tijd spenderen met mijn man, familie en vrienden en vooral uitslapen.

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Ik heb wel moeite met kiezen moet ik toegeven. Ik zou zeggen Londen. Het is een van de weinige steden die ik op een andere manier heb ontdekt. Wij hebben daar vrienden wonen. Unpopular opinion maar het eten vind ik daar ook super lekker! 

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten? 

Koken ! Ik kook echt wel doodgraag. Het grappige is dat ik helemaal niet voor mezelf kon koken toen ik het huis ben uitgegaan. ? Maar ik ben beetje bij beetje in de keuken beginnen experimenteren en heb een ware passie ontdekt. Eens ik weet hoe een gerecht in elkaar zit kan ik hem wel maken. Het liefst maak ik desserts: speculaas tiramisu, appeltaart en chocolate chip cookies zijn enkele favorieten.

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Gelukkig en gezond, met mijn hondjes en man, meer vraag ik niet. Je weet nooit goed hoe je leven er morgen zal uitzien.

Zo dit waren onze vragen voor Audrey. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. ?