Meet Yannah, na haar stage als Digital Advertising Producer komt ze het advertisingteam versterken als Digital Advertising Executive. Laten we haar beter leren kennen!

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Ongeveer twee maanden geleden is mijn stage bij So Buzzy begonnen. Ik ben hier goed ontvangen en voel me ook echt part of the team. 💪🏻 Ik wist op voorhand niet goed wat te verwachten omdat ik nog nooit stage gelopen had. Maar ondertussen kan ik zeggen dat ik het erg leuk vind om hier stage te lopen en van het werkleven te proeven. Iedereen is super vriendelijk en de taken die ik mag doen zijn echt heel leerrijk.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik ben mijn stage begonnen met trainingen volgen, veel trainingen. Een super goede leerschool om direct mee te zijn met de manier van werken met bepaalde tools. Ondertussen heb ik ook al veel andere taken gekregen zoals rapporten maken, Instagram Stories bedenken en maken, set-ups van campagnes verzorgen… Het leukste om te doen vond ik toch de set-ups van campagnes. Ik kan dan echt aan de slag gaan in de ads manager. Naast de set-ups vind ik rapporteren ook wel leuk. De juiste cijfertjes zoeken en deze dan interpreteren vind ik echt boeiend.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik heb gemerkt dat ik het fijner vind om doorheen de dag verschillende taken uit te voeren. Daarom zou ik het liefst werken aan campagnes of opdrachten met veel variatie qua taken. Verder maakt het voor mij niet echt uit wat voor soort opdracht of campagne het is.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Mijn favoriete social media kanaal is TikTok. Eens ik het open ben ik voor uren vertrokken met scrollen. Ik vind het leuk om te zien wat er trending is en er worden ook gewoon grappige dingen op gepost waar ik vaak mee moet lachen. Maar ik kom er soms ook receptjes tegen die ik dan opsla en later uitprobeer. En om eerlijk te zijn, verschijnt er ook goede muziek op die ik dan een paar weken later op de radio terug hoor.

5. Hoe vaak check jij je social media?

Elke dag. 😅 Een groot deel van de dag neemt social media mijn tijd in beslag. Ik sta ermee op en ga ermee slapen. Als ik niks te doen heb, scrol ik zelfs meerdere keren in een korte tijd door Instagram of Facebook goed wetende dat er niet veel nieuws bijgekomen zal zijn.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

BLOS, het is een beautymerk dat instaat voor duurzaamheid en milieubewustzijn op het gebied van verpakking én producten. Hun aanbod bestaat enkel uit producten met de beste ingrediënten voor de huid. Ik heb hen leren kennen na onderzoek voor een schoolproject, maar vind hun concept echt interessant. Op Instagram posten ze aestethic foto’s met toch voldoende productinfo, wat volgens mij een goede combinatie is.

7. Wat is je favoriete emoji?

Ik heb er eigenlijk twee: 🤦🏻 en 😅.

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Om eerlijk te zijn, ben ik niet echt een persoon die veel naar series kijkt. Geef mij maar een goeie film. Maar als ik dan toch één serie moet kiezen die ik kan blijven herbekijken, zou het Love Is Blind op Netflix zijn. Het is een dating reality-serie waarbij mensen elkaar daten zonder te weten hoe de andere persoon eruitziet. Ik vind het echt een leuk concept met af en toe eens een portie drama. But hey, we love some drama. 😁

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Ik heb niet echt een liedje dat op mijn lijf geschreven is, ik hoor eigenlijk vanalles graag. Dat kan gaan van Shawn Mendes en Ed Sheeran tot Post Malone. Als ik dan toch van elk van hen één liedje zou moeten kiezen dan kies ik Wonder van Shawn Mendes, Shivers van Ed Sheeran en Wow. van Post Malone.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Ik zou kiezen voor een dolfijn. 🐬 Dolfijnen leven in het water en ik hou ook van water en zwemmen. Vroeger zat ik in een zwemclub en deed ik zelfs mee aan wedstrijden, dat deed ik supergraag. Plus dolfijnen zien er ook gewoon schattig uit.

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Sowieso pizza. 🍕 Maar wel van een pizzeria en niet van uit de winkel, want ja daar is een verschil tussen. Pizza is trouwens ook mijn lievelingseten.

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Tijdens het weekend slaap ik vooral uit. Na een hele week vroeg op te moeten staan, is dit het moment om slaap in te halen. De laatste tijd, vind je me in het weekend ook vaak bij mijn oma. Samen met mijn ouders en broer breng ik haar gezelschap na het recent overlijden van mijn opa. Tijdens het weekend spreek ik soms ook eens af met mijn vriendinnen of ga ik werken bij Rituals.

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Dat is de USA. 🗽 Hoewel ik er nog nooit op vakantie geweest ben, is het toch mijn favoriete vakantiebestemming. Een paar van mijn vrienden zijn er al op vakantie geweest en van wat ik op social media gezien heb, zag het er zo cool uit daar. Ik droom ervan om er zelf ook eens op vakantie te gaan. Vooral NYC, Washington D.C en Los Angeles zou ik graag eens bezoeken.

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten?

Mijn geheime talent is sowieso onhandig zijn haha, al weet ik niet of dat een talent is. 😅 Je zou het op het eerste gezicht misschien niet meteen zeggen, maar als je mij beter kent dan weet je hoe onhandig ik kan zijn. Ik ga nu niet alles prijsgeven, maar dat kan gaan van vallen in de Londense tube tot mijn ei naast de pan doen in plaats van er in. 🙈

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Heel standaard misschien maar ik hoop gewoon veel ervaring opgedaan te hebben binnen de digital advertising wereld en ik hoop ook toch al een deel van de USA gezien te hebben. 😆

Ziezo, dit was Yannah in een notendop. Zijn er nog dingen die je graag wil weten? Vraag ze gerust hieronder. 👇