Meet Katrien! Onze nieuwe Designer die ons team tijdelijk zal versterken. Ben jij nieuwsgierig naar hoe ze haar dagen vult? Lees dan zeker verder. 👇

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Goed! Bij So Buzzy is er een heel warm en gedreven team, dat matcht met mijn mentaliteit. Alle administratie en de manier van werken is wel even wennen, maar langzaamaan zal dit zichzelf wel uitwijzen. 😃

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Het uitwerken van de visuals voor een ‘Getest en goedgekeurd’ post van Carrefour. Het maken van de illustraties was eens iets anders dan wat ik de laatste gewoonlijk doe. Ik ben namelijk een deel illustrator, dus dat ik nu het grafische en illustratieve kon samenvoegen, vind ik helemaal top!

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Er zijn nog zoveel dingen die ik zou willen doen! Ik hou van afwisseling. Dat houdt me scherp en kritisch over mijn eigen werk. Het geeft me ook de kans om van alle stijlen van verschillende bedrijven te proeven. Als ik dan echt iets specifieks zou mogen kiezen, dan wil ik graag eens iets voor So Buzzy zelf ontwerpen. De huisstijl is echt mijn ding

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Instagram, ik denk dat dit deels generatiegebonden is. 😃 En ook omdat dit mijn go-to app is om mezelf even af te leiden en om te kijken wat mijn vrienden aan het doen zijn.

5. Hoe vaak check jij je social media?

Eén keer ’s ochtends, één keer ’s middags en één keer ’s avonds. Ik denk dat dit wel een oké ritueel is. Daarna ben ik weer een tijdje up-to-date.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

Itsabiconnick, een brand designer. Ze post veel tips rond design en persoonlijke zaken. Tips zoals “Wat te doen bij een creative-block?“. Het kanaal brengt ook een mooie community met zich mee voor designers.

Instagrampagina

7. Wat is je favoriete emoji?

Dat is deze: ✨. De perfecte emoji voor als ik bijvoorbeeld een dessertje probeer te maken en het er minder goed uitziet dan verwacht: Baking is my passion . Uiteraard als mopje bedoeld, haha.  

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Abstract: The Art of Design. Ik krijg hier elke keer een ambitie-boost van. Het is heel erg inspirerend en geeft je enorm veel goede moed!

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Op dit moment: It’s Only a Matter of Time van Back To The Future Musical. Dit is het openingsnummer van de voorstelling en geeft mij een geruststellend gevoel, namelijk alles komt vroeg of laat op zijn pootjes terecht. Ook omdat ik een enorme BTTF én musical fan ben of course.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

100% een kat, miauw’kes! 🐈

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Een pasta-buffet! 🍝 Ik neem zelf graag een beetje van alles en geef ook graag wat keuzes aan anderen.

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Meestal kan je me terugvinden in Tramalant, ons lokale jeugdhuis. Of in de zetel, achter de Nintendo Switch met mijn vrienden en lief.

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Londen of (wat fanatieker) New York. Op West-end of Broadway, wegsmelten in de theaterstoelen. Ik ontspan het beste met emotie, ik ben wat een dramatische ziel en kan me hier helemaal in verliezen. 😊

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten?

Ik speel af en toe wat piano, maar ben vooral de beste in Mario Kart. Vraag dit niet na bij mijn vriend, hij beweert van niet. 🤣

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Gelukkig, gezond en hopelijk hard gegroeid in designen. Ik hoop ook nog altijd leergierig te zijn en op zoek te gaan naar de nieuwste functies en technieken.

Zo, dit waren onze vragen voor onze nieuwe collega, Katrien. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. 👇