Time to meet Manon! 🤩 Als Junior Graphic Designer zal ze de komende maanden bij ons stage lopen. Benieuwd naar haar favoriete bezigheden? Read along. 👇 

 1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Tot nu toe verloopt alles vlot. Het is natuurlijk even wennen en nog zoeken, maar dat hoort erbij als stagiaire. 😉 Het leven als een werkende persoon is voorlopig zeker een positieve ervaring voor mij. 

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

De webadvertenties maken voor SOS Kinderdorpen. Ik vind hun huisstijl heel leuk en speels, dus ik vond het geweldig om er zelf mee aan de slag te mogen gaan. Ook heb ik enkele nieuwe kerst-iconen gemaakt. Icoontjes maken is namelijk een van mijn favoriete dingen om te doen in Adobe Illustrator.  

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Er zijn nog veel dingen die ik wil leren, dus ik kijk uit naar alles waar ik kan bijleren en waar ik nog geen ervaring mee opgedaan heb via school. Zelf vind ik het het fijnste om in Adobe Illustrator te werken, dus hopelijk krijg ik hier ook de kans voor. 😊 

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Instagram! Van Reels tot Direct Messages en meer. Ook al moet ik toegeven dat het tot enkele maanden geleden TikTok was.  

5. Hoe vaak check jij je social media?

Op Instagram? Iets meer dan dat ik wil toegeven. 🤭 Hoewel ik nooit overdreven lang op de app zit, open ik hem wel regelmatig. Tenzij ik natuurlijk in een Instagram Reels gat ben gevallen. Dan kan mijn tijd op Instagram wel lichtelijk escaleren.
Op andere social media kanalen ben ik minder aanwezig. Ik check ze wel elke dag, maar niet veel meer dan dat. 

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

Ik volg zelf eigenlijk weinig bedrijven en merken. Ik hou mijn Instagram liever voor vrienden en familie, maar de leukste Instagrampagina die ik volg, is die van Cody A. Banks. Hij is een illustrator en animator. Ik kan me heel erg vinden in zijn stijl en heb zelf al soortgelijke illustraties gemaakt. Elke keer dat er een Reel van hem voorbijkomt, kijk ik die gegarandeerd uit! 

Cody A Banks Instagram

7. Wat is je favoriete emoji?

Qua gezichtje is deze mijn favoriet: 🥴. Het is mijn go-to als er iets ongemakkelijk verteld wordt, of wanneer ik iets niet begrijp. Mijn algemene favoriete emoji is het rode hartje: ❤️. Het is dan ook mijn most-used emoji. 

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Criminal Minds! In slaap gevallen tijdens de vorige aflevering? No problem! Elke aflevering is er weer een nieuw verhaal dat je volledig meesleept. Samen met de detectives neem je een kijkje in de gedachtegang van de moordenaar. 🧠 

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Ik weet niet of het 100% op mijn lijf geschreven is, maar het is al jarenlang mijn favoriete liedje, namelijk “Fly me to the moon” van Frank Sinatra. En natuurlijk verschillende versies en covers die van dit lied gemaakt werden. 

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Een slang! 🐍 Het is echt mijn favoriete dier. Ze bewegen soepel en majestueus. En zijn natuurlijk ook een tikkeltje giftig.  

Fun fact: ik heb een tattoo van een slang in mijn nek, en draag al vier jaar lang elke dag een ketting met een slang op.

Tattoo Manon

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Poké Bowl, by far! Iedereen kan kiezen wat ze er zelf in willen, en je kan je eigen touch eraan geven. Het is ook nog eens zeer vullend. 

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Meestal spendeer ik het weekend samen met mijn vriend, Raúl. Mijn huidige weekend-obsessie is Stardew Valley spelen op de Nintendo Switch. 

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Tot nu toe is Rhodos mijn favoriet. 🏝️ Dit kan liggen aan het feit dat dit mijn eerste vakantie zonder mijn ouders was, maar dit eiland heeft een speciaal plekje in mijn hart.  

Manon en Raul in Rhodos

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten?

Niets supercool, maar ik heb extreem flexibele duimen. Ze zijn dus eigenlijk hypermobiel. Ik vind dat nog wel iets hebben, haha. Typen met één hand? Komt helemaal goed, want mijn duim geraakt er wel op een of andere manier. 🤣 

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Afgestudeerd natuurlijk, en met een design-functie in een bedrijf. Verder wil ik niet graag speculeren. Don’t say your wishes out loud, toch? 🤷‍♀️ 

Zo, nu ken je Manon ook al wat beter. Zijn er nog dingen die je graag wil weten? Shoot! 👇