En jawel, het is weer van dat! We verwelkomen een nieuw lid in ons So Buzzy team: Donna Leroy! Tijd om haar uitgebreid aan je voor te stellen. Wij zijn natuurlijk al helemaal fan van haar, en dat komt niet alleen omdat ze op haar eerste dag overheerlijke wafeltjes meegebracht heeft, maar ook omdat ze ongelofelijk veel lacht en een leuke kletskous is. En oh ja, en ze is een krak in het werk dat ze doet ?

Donna So Buzzy

We hebben intussen al door dat Donna graag bakt, af en toe wat genânte momenten beleeft en wel eens shopt bij Zalando. Maar we willen nog meer te weten komen (en jij vast ook!), dus we legden haar onze vragenlijst voor. Lees mee!

 • Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Top, ik wist natuurlijk waar ik ging terecht komen, doordat ik vroeger nog met So Buzzy samengewerkt heb ?

 • Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

De kennismakingsmeeting met Buroform was wel leuk omdat ik eigenlijk een beetje in het diepe gegooid werd. Veel kennismakings- of prospectiemeetings heb ik nog niet op mijn cv staan. Ik vind het altijd leuk om eens iets nieuws te doen. Ook ideaal voor mij omdat ik zo So Buzzy ook echt leerde kennen.

 • Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen bij So Buzzy?

Ik zou ook wel eens graag meehelpen om een echt plan vanaf nul op te stellen. Communicatieplannen kan ik wel maken, maar dat vertalen naar een echt volledig digitaal communicatieplan moet wel echt eens uitdagend zijn. Ongetwijfeld komt dit er op termijn wel aan. Ik kijk ernaar uit!

 • Wat is je favoriete social media kanaal?

Ondertussen toch Instagram. Ik heb lang blijven vasthouden aan Facebook maar ondertussen is dat naar mijn mening toch wat veel bla bla bla geworden. Beelden zeggen zoveel meer. Alhoewel dat Snapchat, met de laatste filter om van geslacht te wisselen, ook wel een paar punten heeft gescoord ?

 • Hoe vaak check jij je sociale media?

Te veel… Laat ons zeggen dat het ‘s avonds soms nogal moeilijk is om een serie te volgen omdat ik de neiging heb om terwijl wat te scrollen op sociale media…

 • Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Een beetje cliché waarschijnlijk maar ik vind de posts van Bol.com wel echt leuk. Zij spelen altijd goed in op de actualiteit en zijn ook in hun conversation management altijd wel grappig.

 • Wat is je favoriete emoji?

Ik gebruik nogal graag deze: ?? Deze vatten vaak mijn eigen ‘state of mind’ samen.

 • Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Game of Thrones, maar daar zijn we het allemaal wel over eens denk ik. Als ik iets minder bekend moet gaan graven, zou ik zeker Big Little Lies aanraden. Topserie! Spanning, relevant thema en steengoede acteurs.

 • Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Ik ben een ongelooflijke fan van Linkin Park en Muse. Dus dan zou ik kiezen voor Hysteria van Muse. Een stevige gitaar, met goede vocals. Wat moet je meer hebben?

 • Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Als ik eerlijk ben, zou ik wel een kat willen zijn. Veel eten, slapen en in het zonnetje liggen.

 • Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Mocht het een vieruurtje zijn, zou ik mijn oven nog eens laten draaien denk ik ? Brownies, wafels, taart, noem maar op. In lunch ben ik iets minder goed. Maar een exotische croque ofzo?

 • Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Ik kan nogal moeilijk stilzitten in het weekend. Dus ik ben wel vaak ergens in Antwerpen centrum te vinden. De kans dat dit dan een restaurant is op zaterdagavond is wel groot. Ook in de cinema kan je mij wel vaak terugvinden.

 • Wat is je favoriete reisbestemming?

Tot nu toe ben ik nog geen grote reiziger maar het plan is wel om dat uit te breiden. We zijn vorig jaar drie weken gaan roadtrippen aan de westkust van de Verenigde staten en om eerlijk te zijn waren dat wel ongetwijfeld de beste drie weken van 2018. Voorlopig staat deze reis op nummer 1. Maar volgend jaar staat de topper Vietnam op de planning die ongetwijfeld heel dicht in de buurt zal komen.

Donna So Buzzy reis

 • Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Iets met een racket en een bal, maar geen tennis ?

 • Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Ergens in een huis in het Mechelse met enkele mooie reizen op de teller.

Wat een topper, die Donna! Benieuwd naar wat ze allemaal zal beleven bij So Buzzy? Volg ons dan op Instagram en Facebook!