Wij dragen haar al op handen, nu is het tijd om haar aan jullie voor te stellen: Rani Ryckmans, onze nieuwe Social Media Producer! Tijdens haar stage bij KBC maakte ze indruk op Kel en dus mocht Rani bij ons vakantiewerk doen. We konden haar al snel niet meer missen en beslisten dat ze mocht blijven. Met haar aanstekelijke lach staat ze nu al bekend als het zonnetje in huis. In deze 10 vragen leren jullie (en wij) haar nog wat beter kennen:

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Voor mij was het een sprong in het diepe om als schoolverlater te beginnen bij So Buzzy. Maar ik ben helemaal niet bang van een nieuwe uitdaging, dus deze kans kon ik niet laten liggen! Natuurlijk was het even wennen aan het water, maar ik voelde me zeker en vast geen vreemd eend in de bijt. Integendeel, het voelde als thuiskomen bij mensen die dezelfde passie voor social media delen.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Wat ik vooral leuk vond, is dat ik meteen overspoeld werd met verschillende taken en dat ik op verschillende klanten mocht werken. Daardoor kwam ik onmiddellijk in de flow terecht. De verantwoordelijkheid en creatieve vrijheid die er bij elke taak komt kijken vind ik heel leuk. Eigenlijk ben ik stiekem gewoon blij met elke kans en taak dat ik krijg ? Als ik er dan toch ééntje moet kiezen, ga ik voor de content die ik maak voor Crowne Plaza Antwerpen en voor onze webshop So Baggy. Omdat reizen, toerisme en fashion echt wel in mijn bloed zitten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door So Baggy by Kel & Christopher (@sobaggy) op

3. Wat is je favoriete social media kanaal?

Instagram! No question about that.

4. Hoe vaak check jij je sociale media?

Eerlijk? Veel te vaak, maar da’s one of the perks of the job natuurlijk ?

5. Wat is je favoriete emoji?

Het aapje is zeker mijn favo! Ik gebruik deze ? of ? echt te vaak. Soms denk ik niet na als ik iets zeg of typ en dan is zo’n schattig en ondeugend aapje wel toepasselijk.

6. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Mijn levensmotto is al enkele jaren: “She moves in her own way” van The Kooks. De tekst gaat over een meisje dat haar eigen weg gaat. Je moet doen waar je zelf het gelukkigst van wordt, ook al zullen sommige mensen niet snappen wat je doet. Het gaat erover om jezelf te zijn en dat ook te blijven.

7. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Eén van de meest fascinerende dieren vind ik een jachtluipaard of een cheeta. Ze zijn ontzettend snel en ook ongelooflijk mooi. Ik vind het een intrigerend dier door de manier waarop ze wandelen en kijken. Heel sierlijk en een beetje schattig, maar ze kunnen toch ook wel verassend uit de hoek komen.

8. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Tijdens het weekend kan je me het vaak terugvinden aan de zee om even lekker uit te waaien en de week met een fris hoofd te kunnen starten. Of aan de zijlijn van het voetbalveld om mijn kleine broer aan te moedigen. ’s Avonds maak ik het liefst tijd voor familie en vrienden dus even lekker op restaurant, iets drinken of een filmavond thuis zijn voor mij topactiviteiten tijdens het weekend.

Rani Ryckmans, nieuwe Social Media Producer bij So Buzzy

9. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ben een geluksvogel die van thuis uit al heel vroeg mee op vakantie mocht, zo was ik nog maar net 18 maanden oud als ik Ibiza op stelten ging zetten. Mijn leukste en spannendste herinneringen heb ik aan de reis naar Mexico toen ik 12 jaar was. De cultuur, natuur en activiteiten die ik daar gedaan en gezien heb zal ik nooit vergeten.

10. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Vijf jaar geleden kreeg ik op de middelbare school de opdracht om mijn Facebooktijdlijn voor de toekomst op te stellen. Hierop schreef ik dat ik een gelukkig gezinnetje had, en ondertussen mijn grote droom realiseerde: op wereldreis gaan. Dat in combinatie met een superleuke, interessante en uitdagende job in social media ?