Een nieuwe collega betekent: een nieuw voorstellingsrondje! Deze keer verwelkomen we Alexander, die sinds 1 april bij ons aan de slag is als Digital Media Manager. Lees mee!

 1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Mijn eerste week bij So Buzzy is me heel goed bevallen! Ondanks de coronacrisis die thuiswerk verplicht, heb ik nog steeds het gevoel dat ik zeer warm ontvangen ben. In het begin was het wel een beetje overweldigend om al de nieuwe tools en systemen te leren kennen. Gelukkig is iedereen zeer geduldig dus dat komt wel goed!

 1. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Sowieso de video calls met het team zodat ik iedereen, ondanks de corona maatregelen, toch een beetje persoonlijk kon leren kennen!

 1. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Hoe groter, hoe beter! Ik werk graag aan grote namen met veel budget. Dit soort projecten geven de meeste mogelijkheden om goede resultaten te boeken en zijn doorgaans het leerrijkst. Tijdens mijn vorige werkervaring heb ik veel plezier gehaald uit fashion e-commerces. Als er in de toekomst zo’n project zou tussen zitten, zou dat ook heel tof zijn.

 1. Wat is je favoriete social media kanaal?

Ik gebruik graag Facebook om door entertainende video’s te scrollen van pagina’s die ik volg. Meestal zijn dit grappige filmpjes of video’s over dieren. Sinds kort heb ik ook TikTok geïnstalleerd (net als Kel) en ik moet bekennen dat het entertainment gehalte daar ook redelijk hoog is waardoor dit gemakkelijk mijn nieuwe favoriet kan worden.

 1. Hoe vaak check jij je sociale media?

Dat valt op zich nog wel mee, doordat ik vaak met social media bezig ben voor het werk, ga ik daar in mijn vrije tijd niet snel naar grijpen. Tijdens het ontbijt of op de wc scroll ik wel eens door Instagram of door Facebook video’s maar dat is het dan ook. Verder staan er overal nog ongeopende notificaties, moet ik bekennen.

 1. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Ik zal gaan voor de grote cliché bol.com! Zij durven regelmatig wel iets grappig te posten:Bol social media

 1. Wat is je favoriete emoji?

Ik gebruik regelmatig een lachende emoji. Ik ben iemand die snel moet lachen en dat uit zich blijkbaar ook in mijn emojigebruik.

 1. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Elite en La Casa De Papel! Ik ben een grote fan van Spaanse series in het algemeen, maar deze twee springen er voor mij zonder twijfel boven uit.

 1. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Dat is een moeilijke vraag, ik luister zeer vaak muziek waardoor ik regelmatig een ander liedje heb dat ik voor een tijdje helemaal top vind! Ik luister ook volledig andere types muziek afhankelijk van wat ik aan het doen ben. Als er één liedje is dat ik na jaren nog steeds leuk vind om te horen, dan ga ik voor Temperature van Sean Paul.

 1. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Ik zou het liefst een grote roofvogel zijn. Het lijkt me geweldig om door de lucht te kunnen zweven en lange afstanden af te leggen op korte tijd.

 1. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Sushi! De Japanse keuken is één van mijn grote favorieten. Van sushi word ik altijd vrolijk!

 1. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Tijdens het weekend spreek ik graag af met vrienden. Een drankje op een zonnig terras is voor mij een perfecte zaterdagnamiddag.

 1. Wat is je favoriete reisbestemming?

Kreta! Ik ben verliefd op het ruwe berglandschap en de prachtige stranden. Zelf ga ik elk jaar minstens één keer om vrienden en familie te bezoeken. Dan verblijf ik het liefst ergens in een bergdorpje in the middle of nowhere om mij onder te dompelen in het levensritme dat de mensen daar al generaties lang hebben. Kreta heeft ook heel wat kleine strandjes waar toeristen nog niet komen, ik geniet er van zo’n plekjes te ontdekken om daar dan een duik te nemen. 

 1. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik zou het geen talent noemen, maar ik maak graag sushi! Geen idee of ik complimentjes krijg omdat mensen blij zijn dat ze a volonté sushi kunnen eten of omdat ik hier goed in ben 😉

 1. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Over 10 jaar hoop ik nog steeds omringd te zijn door vrienden en famillie! Als het een beetje materialistisch mag, hoop ik een groot huis te hebben met een tuin waarin mijn toekomstige hond kan rondlopen. Op professioneel vlak hoop ik een marketing-/business specialist te zijn die elk bedrijf succesvol weet te maken!

Heb jij nog vragen voor Alexander? Laat maar horen!