Onze officedog Lola kreeg enkele weken geleden de eer om jullie voor te stellen aan onze nieuwe collega Maud. Maar wat vindt ze van Lola, spreek je haar naam nu als Mood of Mauwt uit, welk geheime talent ze bezit en welke snack haar doet watertanden, dat ontdek je hier. 👇

welkom foto Maud Facebook post

Dat Lola luid kan snurken, dat ondervond Maud meteen. Ze vindt het stiekem wel geweldig wanneer Lola lekker begint te snurken terwijl iedereen druk aan het werken is. Al hoopt ze wel dat ze haar naam correct snurkt…. het is dus op de Vlaamse manier: [Mauwt]. 😉 Al is ze zo’n hondenlover dat ze een foute uitspraak wel door de vingers ziet. Wie ze ook graag ziet, is haar eigen hond Gibbs, een echte cutie als we haar mogen geloven!

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen? 

Heel veel nieuwe tools om te ontdekken, nieuwe werkwijzen, veel meetings. Heel druk, maar interessant 🙂 De teamlunch was ook geweldig lekker en leuk omdat ik eindelijk iedereen uit het kleine team samen kon ontmoeten. Op de nodige afstand natuurlijk 😉

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik hou van copy schrijven dus ik vond het dan ook heel leuk dat ik Donna mocht helpen voor Eneco. Voor KBC Mobile en FOD Economie mocht ik influencers zoeken en hen contacteren. So guess what who just called? Roel Vanderstukken! 😍

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy? 

Ik zou heel graag voor een klant zoals Burger King content schrijven, inplannen, boosten en rapportering maken. Waarom Burger King? Omdat food en humor life zijn. Voor een reisorganisatie kan je me ook wel altijd warm maken. 

4. Wat is je favoriete social media kanaal? 

Mijn favoriete kanaal is by far Instagram. Al moet ik wel stiekem zeggen dat ik ook wel een beetje verslaafd ben aan TikTok. Once I start… I can’t stop watching. Ik kijk al eens vaak voor het slapen gaan TikTok-filmpjes en zonder dat ik het door heb, ben ik vaak 1u/1.5u verder. 🤷‍♀️

5. Hoe vaak check jij  je sociale media? 

Als ik me verveel of ergens moet wachten, kijk ik om de 10 minuten. Anders om het uur. En als ik druk bezig ben, kijk op het einde van de dag of als ik naar toilet ga. (*insert lachend kakske*)

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media? 

Dit is denk ik een standaard antwoord, maar ik vind bol.com nog altijd supergrappig. StuBru volg ik ook graag. Verder hou ik van memes en zelfspot daarom volg ik ook veel pagina’s zoals Ladbible, 9gag, sarcasm_only… Als er maar gelachen kan worden.

 

Mauds favoriete memes

7. Wat is je favoriete emoji? 

Ik heb er verschillende: 🤪🧐🙄

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken? 

Ook hier kijk ik naar veel verschillende series hehe. Dead To Me, Grace & Frankie, Unorthodox, Atypical, Workin Moms, The Sinner, Undercover, Brooklyn Nine-Nine, Modern Family, La Casa de Papel, When They See Us, Don’t F*ck With Cats, Tiger Kings, How To Get Away With Murder, Love, Good Girls, Stranger Things… Woeps, guess I’m an addict. 

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Bijna elk Spaans lied vind ik geweldig! Despacito, Subeme la radio, Mamacita, Contra La Pared.

Mauds favoriete liedje, herken jij het?

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

Ik zou graag een hond zijn dan. Gewoon lekker luieren, wandelingetje maken, geaaid worden, slapen. Of misschien een jachtluipaard. Dan win ik misschien ooit eens in mijn leven met het snelste lopen. 😉

Maud & Gibbs

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy-team, wat zouden we dan eten? 

Croqueskeeeeees met veel ketchup en mayonaise! 

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Tijdens het weekend spreek ik met vrienden af voor hapjes, drankjes en dansjes. Anders hou ik er ook echt van om tijdens een grijze dag een film te zien onder een suzzeke*. (* lees dekentje) 

13.  Wat is je favoriete reisbestemming?

Bali en Mexico waren één van mijn favoriete reisbestemmingen. New York tijdens de kerstperiode was ook echt geweldig. Australië, Hawaï, Maleisië staan zeker nog op mijn bucket list!

14. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik kan vrij goed accenten nadoen. Voornamelijk: Limburgs, Antwerps en Hollands. Ik kan ook een aardig mondje Spaans praten.

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar? 

Binnen 10 jaar zou ik graag nog verder gegroeid zijn in sociale media of een carrièreswitch maken en een bed & breakfast uitbaten in het Zuiden van Spanje.

Ziezo, dit was Maud in een notendop. 🙌 Heb jij nog een vraag of een boodschap voor haar? Let us know in the comments. 👇