Bij So Buzzy zijn we allemaal bezige bijen en sinds kort hebben we er eentje bij! Do you wanna know wie onze onze nieuwste aanwinst is? Welkom stagiaire Kato. Wat haar zoal bezighoudt in haar vrije tijd en hoe haar eerste dagen bij ons verliepen? Dat ontdek je hier!

PS Kato is niet de kleine puppy, dat is Tes. Ohja haar naam spreek je uit als [KAATO]. Superhandig om te weten als je mee Mexicaans of Sushi met haar wil gaan eten! Want naast reizen naar zonnige bestemmingen, zijn lekker eten, de Chiro en afspreken met vrienden wat haar gelukkig maakt.

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Zeer goed! Ik was superbenieuwd naar wat mijn job juist ging inhouden en hoe alles ging verlopen. De eerste dagen heb ik al kennisgemaakt met verschillende taken en mensen. De werksfeer zelf is hier ook mega leuk en iedereen is supervriendelijk en behulpzaam! Natuurlijk was ik ook enorm blij dat ik na de hele coronacrisis eindelijk naar buiten mocht komen.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik zal voor het grootste deel werken voor het Ronald McDonald Huis. Het Huis biedt een thuis aan ouders van gehospitaliseerde kinderen. Mega leuk, aangezien het een goed doel is. Zo heb ik hun Facebook- en Instagrampagina al mogen updaten. Verder ga ik ook eens een bezoekje brengen aan het Huis zelf zodat ik het daar wat kan verkennen. Ik wil ten slotte goed weten waarover ik schrijf als ik social media content voorbereid!

3. Wat is je favoriete social media kanaal?

Als je mij die vraag 1 jaar eerder had gesteld zou ik meteen Instagram hebben geantwoord. Ik kijk zelf gewoon heel graag naar foto’s en vind het ook superleuk om zelf vanalles te posten. Maar er is een grote speler bijgekomen: TikTok. En nu moet ik toch wel toegeven dat ik daar nu ook wel een beetje verslaafd aan ben.

4. Hoe vaak check jij je sociale media?

Als ik bezig ben met iets kan ik mijn gsm wel even aan de kant laten liggen. Meestal check ik mijn sociale media zo eens om het uur. Het wordt pas dramatisch als ik mij verveel, dan durf ik echt uren aan mijn gsm te plakken. (Herkenbaar Kato, herkenbaar!)

5. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Zelf volg ik eigenlijk niet zoveel mensen op sociale media. Als ik iemand zou moeten volgen, zou het denk ik bol.com op twitter zijn. Ik weet niet wie er daar achter de computer zit, maar hij heeft zeker en vast geweldige humor. (We like your sense of humor too, Kato!)

  Kato’s favoriete Twitter humor

6. Wat is je favoriete emoji?

Voor een lange tijd gebruikte ik vaak deze: ?. Een vriendin van mij stuurde ineens vaak deze: ?. En ik moet toegeven dat hij van pas komt in verschillende conversaties. Verder vind ik het ook wel een grappige emoji, die me nooit echt vaak was opgevallen tot nu.

7. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Ik zelf ben niet zo’n geweldige seriekijker. Meestal kijk ik tot seizoen 3 en daarna stop ik om de ene of andere mysterieuze reden. De enige serie die ik echt van begin tot eind (8 seizoenen) heb volgehouden is Game of Thrones. Er zijn meerdere verhaallijnen en enorm veel plottwists, waardoor het mega interessant blijft. Verder is ook de manier waarop het gefilmd is echt geweldig.

8. Welk liedje is er helemaal op jouw lijf geschreven?

Ik luister eigenlijk vanalles door elkaar. Als ik een nieuw liedje ontdek speel ik dat 100 keer op één dag tot ik het beu ben en zo steeds opnieuw. Een liedje dat toch al enkele jaren in mijn afspeellijst staat is Do I Wanna Know van Arctic Monkeys. Wanneer ik dat hoor kan ik mezelf niet bedwingen en moét ik dat wel meezingen. Ik heb ze spijtig genoeg wel nog nooit live gezien.

9. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Ik zou 100% voor een katachtige gaan. Of het nu een huiskat, tijger of jaguar is. Ik vind al die beesten zo fascinerend. Als ik er dan toch één specifiek zou moeten kiezen zou het toch wel een huiskat zijn. Want ja, wie wilt er nu niet elke dag eten krijgen en verwend worden?

10. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Mijn weekends zitten meestal redelijk vol. Op zaterdag turn ik van 13u tot 16u. Soms ga ik daarna ’s avonds werken of ga ik op café met mijn vrienden. Op zondag slaap ik dan eens goed uit, maar sta ik om 13u al paraat op de Chiro. Daar amuseer ik mij dan van 14u tot 20u. ’s Avonds ontspan ik nog wat, want daarna is het alweer maandag!

En dat betekent een nieuwe werkweek bij ons: Woohoo! ? Zelf denkt Kato geen geheime talenten te hebben en hoopt ze die van het team te ontdekken. Wie weet… Stay tuned.?