Ook dit jaar verwelkomen we weer een topstagiaire in het So Buzzy team. Ze scoorde vanaf dag 1 al goede punten omdat ze goed overweg kan met een camera, redelijk social media verslaafd is en last but not least … een die-hard Friends fan is. 🤩 Welkom Yne! Ontdek je graag meer over deze spring-in-‘t-veld? Lees dan snel verder.

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Supergoed! Ondanks Corona ben ik echt heel goed ontvangen en heb ik er al leuke dagen opzitten. Iedereen is super behulpzaam en de sfeer binnen So Buzzy zit zeker goed. Ik voel me echt al helemaal op mijn ‘gemak’ bij So Buzzy.

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Ik heb er al verschillende taken opzitten en kan ook niet echt een favoriet kiezen. Momenteel proef ik nog van veel onderwerpen en dat vind ik wel heel leuk. De afwisseling zorgt er ook voor dat mijn creativiteit aangewakkerd wordt. Ik ben alvast benieuwd naar mijn nieuwe opdrachten!

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik zou het geweldig vinden om een TikTok campagne uit te werken. Verder zou ik graag meewerken aan een influencercampagne en hoop ik mijn voorliefde voor foto en video verder te ontplooien.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Mijn absolute favoriet blijft toch Instagram. Ik kan er uren op scrollen en het kanaal geeft me vaak heel wat inspiratie.

5. Hoe vaak check jij je sociale media?

Ik denk zeker dat ik elk uur van de dag mijn social media check. Dat vind ik persoonlijk misschien een ietsie-pietsie te veel, dus ik zou dat in de toekomst toch wat minder vaak willen doen.

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

So Buzzy of course. 😉 Zelf vind ik newflash.social en social.chapter heel leuke Instagramaccounts om op de hoogte te blijven van trends binnen de social media wereld. Bol.com is ook een account dat je zeker moet volgen!

7. Wat is je favoriete emoji?

Deze: 😂

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

FRIENDS! Maar Jane The Virgin is ook zeker en vast een aanrader.

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Pocketful of Sunshine van Natasha Bedingfield. Dat liedje kan ik on repeat beluisteren.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Een koala omdat ze heel de dag mogen slapen. 😝

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Frietjes van Plum Pataat! 😋 Zij maken de beste frietjes van Steenokkerzeel en omstreken én zo steunen we ook een lokale handelaar. En wie lust er nu geen frietjes? 😝

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In het weekend kan je mij vaak terugvinden bij familie en vrienden. Zo spendeer ik heel veel quality time met mijn nichtje (4 jaar) en neefje (6 jaar). Op zaterdagavond zal je mij waarschijnlijk terugvinden op restaurant/café met vrienden of op een goeie Chirofuif. Zondag vind je me dan weer heel de dag terug op de Chiro. En als ik eens een leeg gaatje in mijn weekend heb, dan vind ik wel een activiteit om dat gaatje te vullen.

Chiro Steenokkerzeel

13. Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ben echt verliefd op Griekenland. Al sinds kleins af aan ga ik daar op vakantie. Het eten, de temperaturen, de prachtige stranden en de wondermooie zonsondergangen maken het plaatje compleet.

Zonsondergang Griekenland

14. Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Multitasken! Ik kan echt met 1000 en 1 dingen tegelijk bezig zijn.

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Ik zie mezelf binnen 10 jaar zeker en vast nog werken in een social media bureau alleen zou ik de focus ook meer leggen op video en fotografie. Hopelijk heb ik tegen dan ook mijn prins op het witte paard ontmoet en lig ik aan mijn eigen zwembad een cocktail te drinken. 🍹

 

Ben je benieuwd naar wat Yne nog meer in haar mars heeft? Volg ons op onze Instagrampagina en ontdek al haar avonturen als So Buzzy stagiaire.