We hebben er sinds kort een nieuwe collega bij! Meet Evi , een echte Friends-fan met een passie voor voetbal en een hart voor het Spaanse Mil Palmeras. Maar dat laten we je graag zelf ontdekken. 😉

Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Heel goed! Alle begin is moeilijk, maar ik werd zeer warm ontvangen door het team dus ik voelde me al snel op mijn gemak. Bovendien mocht ik meteen meewerken op enkele pitches voor potentieel nieuwe klanten.

Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

De kennismakingsmeetings met prospecten vind ik tot nu toe het leukst. Ik babbel zeer graag en vind het fijn om nieuwe mensen te leren kennen. Zeker als ik ze kan overtuigen om met So Buzzy in zee te gaan.

Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik hoop in de toekomt mooie klanten binnen te halen en mijn steentje bij te dragen aan de groei van So Buzzy.

Wat is je favoriete socialemediakanaal?

Instagram!

Hoe vaak check jij je sociale media?

Meestal ‘s ochtends bij het ontbijt en op de middag.

Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Heineken NL. Geen grote fan van hun bier, maar wel van hun Instagrampagina. De beelden die ze gebruiken zijn fris en stralen Heineken uit. De copy is dan weer kort maar krachtig. Een perfecte match als je het mij vraagt.

Wat is je favoriete emoji?

🙈

Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Friends! Ik heb de serie zelf al duizend keer herbekeken. 😊

Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

‘Unwritten’ van Natasha Bedingfield. Een feestje is pas geslaagd als ik dat liedje met mijn vriendinnen heb kunnen meezingen.

Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Een giraf. Dan ben ik eens niet de kleinste en kan ik alles goed zien.

Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Sushi!

Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In het weekend ga je me voornamelijk terugvinden op het voetbalveld van KV Tervuren-Duisburg. Vrijdagavond training en zaterdag match. Vaak zakken we daarna af naar de kantine voor een pintje en een dansje. Als het geen voetbal is, vind je me bij mijn vrienden met wie ik jarenlang in de Chiro heb gezeten.

Evi voetbal

 

Wat is je favoriete reisbestemming?

Mil Palmeras,🌴 een klein dorpje aan de Spaanse kust. Mijn papa heeft daar een appartementje. Als kind gingen we daar op vakantie met het gezin en nu ga ik regelmatig met mijn vriend of vrienden. Zon, zee, strand, … alles om heerlijk te ontspannen.

Evi baby

Heb je geheime talenten, waar wij nog niets van afweten?

Ssstt … dat hou ik liever geheim. 😉

Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Ik hoop binnen 10 jaar mijn eigen huis te hebben in Duisburg (Tervuren) waar ik met mijn gezin woon.

 

Proficiat, Evi! Je hebt de vuurdoop doorstaan. 😉 Ben je benieuwd naar de So Buzzy avonturen van Evi? Volg ons dan op Instagram en Facebook!