Ondertussen is het al een tijdje geleden dat we onze nieuwe stagiair Nicky in ons team verwelkomden. Een topgast met een groot hart voor social media en alles wat daarbij komt kijken. The perfect match met ons dus. 😉 Ontdek je graag meer over Nicky? Lees dan snel verder.

Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Top! Na bijna 2 jaar online les krijgen, is een jong en enthousiast team rond je hebben heel erg verfrissend. En ik werd ook heel goed ontvangen. Van die gezonde stress op mijn eerste werkdag was na een paar minuten al niets meer te merken. Merci dat ik mag meedraaien!

Foto So Buzzy Stagiair Nicky

Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Het leukste deel aan stage draaien bij So Buzzy is de afwisseling. Eigenlijk is geen enkele dag hetzelfde. Als ik écht moet kiezen wat ik het liefst doe, dan zou ik gaan voor opdrachten rond content management of online advertising. Bij het creëren van content kan ik mezelf uitleven op creatief vlak, en over online advertising wil ik al langer bijleren.

Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik hoop dat er eens een opdracht binnenkomt rond het thema muziek. Daarrond brainstormen en creatief kunnen zijn, lijkt mij echt heel leuk. Mijn Spotify draait dagelijks ook echt overuren. 😝 Zo luisterde ik volgens Spotify Wrapped in 2020 zo’n 154 000 minuten naar muziek. Omgerekend komt dat neer op bijna 110 dagen. Dus ja, een opdracht rond muziek mag er zeker tussen zitten.😋 En anders krijg ik graag nog wat advertising opdrachten.

 Screenshot Spotify Wrapped Stats Stagiaire Nicky

Wat is je favoriete sociale media kanaal?

Twitter! Ik heb het gevoel dat mensen daar net iets echter zijn. De focus ligt daar minder op foto’s of op het aanhouden van een bepaald online persona.

Hoe vaak check jij je sociale media?

Ik check mijn sociale media vooral als ik even niets te doen heb. Dat kan dus heel hard verschillen. Soms zit ik aan een schermtijd van wel 8 uur. Maar ja, ik moet wel up-to-date blijven natuurlijk hé. 😉

Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op sociale media?

Ik ben wel echt fan van de sociale media van @StuBru. Hun invalshoek is soms echt geniaal en hun afwisseling tussen grappige en informatieve content is perfect. Ook is @workinsocialtheysaid een pareltje voor grappige, relatable content op Instagram. Ideaal voor als je veel bezig bent met sociale media.

Wat is je favoriete emoji?

Deze: 🤠

Welke serie moeten we allemaal bekijken?

The Get Down! Jammer genoeg gecanceld door Netflix na amper 1 seizoen, maar als muziekfreak moet je die gezien hebben. Verder heb ik genoten van het nieuwe seizoen van Sex Education en kijk ik ook uit naar het nieuwe seizoen van Stranger Things.

Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Dit is een moeilijke vraag voor mij. 😅 Daarom antwoord ik gewoon met het eerste tijdloze liedje waar ik aan denk en dat is Rock With You van Michael Jackson.

Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Een panda. No thoughts, just vibes. 😝

Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Als ik het zelf moet voorzien, dan zouden er weinig opties zijn. Ik ben namelijk niet echt een keukenprins.😝 Mijn macaroni met hesp en kaas is wel écht goed! Al zeg ik het zelf.

Wat doe je zoal tijdens het weekend?

In het weekend geef ik meestal dansles. Dus mijn weekend bestaat vaak uit mijn lessen voorbereiden en ze ook geven. Daarnaast kijk ik vaak met mijn vrienden naar voetbal of naar F1. En als er niets wordt uitgezonden, kunnen we ons soms ook eens verliezen in het gamen.

Wat is je favoriete reisbestemming?

Ik ben afgelopen zomer voor het vierde jaar op rij naar het prachtige Portugal afgereisd. Gelukkig heeft een van mijn beste vrienden daar een huisje waar wij altijd kunnen verblijven. Elk jaar is het geduldig aftellen naar onze vakantie in Portugal. 😁

Foto van Nicky op vakantie in Portugal

Heb je geheime talenten, waar wij nog niets vanaf weten?

Ik heb het daarnet al eventjes aangehaald. Ik geef ondertussen al drie jaar dansles en dans zelf bijna 18 jaar. Dat ik dans is dus een beetje mijn geheim talent. Fun fact: collega Sofie en ik dansten in dezelfde dansschool. 😎

Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Binnen 10 jaar hoop ik financieel stabiel te zijn. Ik leef vrij hard in the moment dus veel meer plannen buiten financieel stabiel zijn, heb ik niet. Ik zie wel welke kansen er op mij afkomen en welke ik al dan niet met open armen grijp. Het zou mij niet verbazen moest ik binnen 10 jaar de sociale media onderhouden voor een platenmaatschappij of een artiest. Misschien niet eens in België, gewoon ergens op deze planeet. 😎

Ben je benieuwd naar wat Nicky nog meer in zijn mars heeft? Volg ons op onze Instagrampagina en ontdek al zijn avonturen als So Buzzy stagiair.