Maak kennis met onze spring-in-‘t-veld Emily. Zij is de nieuwe traffic & new bizz coordinator sinds half mei en maakt zo ons elftal compleet.

Emily

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Za-lig! Ik werd heel hartelijk onthaald en voelde me meteen part of the team. Een betere start kon ik me niet wensen!

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

Mijn leukste opdracht vond ik tot nu toe de social media content opmaken, omdat ik daar heel creatief in mag zijn en het ook leuk is dat je dat dan achteraf online ziet komen. Ook de nieuwsbrief opmaken en mijn eerste Ambassify-campagne opstarten staan in de top 3, omdat ik mijn creatieve kant, maar ook mijn speurneus (lees: nieuwsgierigheid) kan bovenhalen.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik zou het zo cool vinden als we met RSC Anderlecht kunnen samenwerken, omdat ik daar al jaar en dag trouwe supporter ben. Ik vind hun social media op dit moment ook nog niet echt vernieuwend, dus wil daar graag mijn handen voor uit de mouwen trekken, zodat we een (nog) grotere fanbase kunnen aantrekken.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Ik hou van Instagram! Ik vind de content die daarop geplaatst wordt veel beter dan op andere kanalen, vooral omdat het met foto’s en veel kleuren is. Ik plaats zelf niet zoveel, maar zit er wel elke dag op. 😅

5. Hoe vaak check jij je social media?

Veel te vaak… Ik sta ermee op en ga ermee slapen. Ik ben gaan kijken naar mijn statistieken van vorige week, waar ik kon zien dat mijn tijd het meeste naar Instagram gaat. Daarna komen TikTok, LinkedIn en Facebook. En nu heb ik een excuus om zo vaak op social media te zitten. Het is tenslotte mijn job nu, hé. 😂

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

Als jongere raad ik heel erg nws.nws.nws aan op Instagram, om op een gemakkelijke manier up-to-date te blijven met het dagdagelijkse nieuws. Op LinkedIn ben ik dan weer erg fan van The Marketing Millenials en hun founder Daniel Murray. Zij posten elke week heel veel quotes en wijsheden waar ik me erg in kan vinden.

7. Wat is je favoriete emoji? 

Ik heb niet echt een favoriete emoji, maar gebruik echt heel vaak deze: 🙈😂🥺

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Ik ben fan van de klassiekers: Modern Family, Friends, The Big Bang Theory en How I Met Your Mother zijn al een aantal keer de revue gepasseerd bij ons thuis. Daarnaast was ik ook echt heel aangenaam verrast van de serie ‘Het Eiland’.

GIF het eiland

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven? 

Ik heb 2 liedjes die bij mij on repeat staan en die ik ook van A tot Z zal meezingen (= tekst + gitaarsolo + trompet + …): Bohemian Rhapsody van Queen en Nothing Else Matters van Metallica. Kan ik echt helemaal op losgaan ook. 🎸

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen? 

So-wie-so een konijntje 🐰 zodat ik eindelijk weet wat mijn twee konijnen thuis allemaal uitspoken als we daar niet zijn. Ook constant liefde en eten krijgen, lijkt me zalig.

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Ballekes in tomatensaus met frietjes. Hmmm. 😋

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Mijn weekends zitten vaak echt volgepropt met activiteiten, maar je zal me het vaakst vinden op RSC Anderlecht als vrijwilliger aan de ticketing loketten, of in Planckendael waar mijn vriend en ik een abonnement hebben. Daarnaast heb ik sinds kort ook een flexi-job in onze supermarkt waar heel mijn zaterdagvoormiddag naartoe gaat. Thuis zal je mij alvast NIET vaak zien.

Emily @ Anderlecht

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Tot nu toe vond ik Kreta en Oostenrijk mijn mooiste reizen. Kreta voor de inwoners, de zon en de cultuur, Oostenrijk voor de prachtige landschappen en de zuivere lucht.

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten? 

Goh, of het echt een talent is weet ik niet, maar ik kan de ‘worm dance’. Voor de rest kan ik een beetje zingen, maar vooral mijn douchekop is fan van mij. 😂

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Getrouwd met een kindje in ons droomhuis, terwijl we samen al een groot deel van de wereld hebben ontdekt. Op professioneel vlak hoop ik gegroeid te zijn naar een positie waar ik een team kan leiden en we samen mooie en grote projecten kunnen verwezenlijken. 

Zo dit waren onze vragen voor Emily. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. 👇