LinkedIn voor Personal Branding

Workshop LinkedIn voor Personal Branding

Workshop LinkedIn voor Personal Branding

LinkedIn kent sinds kort een grote opmars. Net daarom je uitgelezen kans om mee op de boot te springen en ook jouw LinkedIn-profiel optimaal in te zetten. Tijdens deze 4-uur durende LinkedIn workshop voor Personal Branding leren we je jou hoe een goed LinkedIn-profiel eruit ziet en hoe je dit zelf instelt.

We starten met “Het belang van een goed netwerk” en “Wat is LinkedIn” om je zo een overkoepelend overzicht te kunnen geven van de verschillende mogelijkheden.

Hierna gaan we dieper in op personal branding en hoe je LinkedIn hiervoor als kanaal kan gebruiken. Want LinkedIn is zoveel meer dan een social media kanaal om een job te zoeken!

Vervolgens gaan we aan de slag en ga je jouw eigen profiel helemaal optimaliseren. Eindigen doen we met leuke cases, inspiratie en voorbeelden, zodat je helemaal geïnspireerd thuis online kan gaan netwerken.

Bij deze workshop gaat het om een 1-to-1 sessie. Er sluiten met andere woorden geen andere deelnemers aan waardoor we een hoge mate van interactiviteit kunnen garanderen, en je voldoende ruimte krijgt om vragen te stellen. Na de workshop ontvang je het cursusmateriaal (in digitale vorm) zodat je als het ware in een handboek nog eens alles kan nalezen.

ONTDEK ALLE WORKSHOPS

Programma

  • Het belang van een goed netwerk
  • Wat is LinkedIn?
  • Wat is Personal Branding?
  • LinkedIn als netwerktool
  • Aan de slag
  • Cases, inspiratie en voorbeelden

Prijs: € 599 (exclusief BTW)
Datum, tijdstip en locatie: in overleg te bepalen
Vorm: privé workshop van 4 uur

RESERVEREN

Ben je op zoek naar een workshop op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel.