Referenties

Social Media & Online Marketing


KBC Bank & Verzekering
Domien Claeys
Social Media Manager

“Bij KBC werken we reeds enkele jaren samen met So Buzzy. Een samenwerking waarin vertrouwen en flexibiliteit steeds centraal staan. Zodra wij een fijne actie of campagne live willen zetten komen de mensen van So Buzzy met een frisse blik en een flinke dosis wilskracht en motivatie om van elke actie een heus succes te maken.

De afgelopen jaren hebben wij geleerd dat So Buzzy bergen werk kan verzetten en tonnen expertise aan de dag kan leggen zonder ooit de eindgebruiker uit het oog te verliezen.”

SOS Kinderdorpen België
Céline Van Moeseke
Individual Fundraising Team Lead

“We werken sinds 2016 samen met So Buzzy. Ze begeleiden ons om onze digitale vaardigheden te laten groeien en om onze online campagnes op verschillende niveaus te optimaliseren.

Ondertussen zijn ze echte collega’s geworden. We kunnen altijd op hen rekenen en daar is geen prijs voor. De teamleden van So Buzzy zijn één voor één expert in hun taken en bieden een zeer complete en kwalitatieve service. Met andere woorden, een topteam dat we zeker aanraden!”

Eneco België
Vanessa Peeters

Marketing Communication Expert

“So Buzzy is een klein maar zeer betrouwbaar agentschap. Er werken enkel echte professionals die weten waarover ze praten.

De social media wereld kent geen geheimen voor hen, en ze volgen alle nieuwe trends op de voet. Ze werken snel en efficiënt en zijn proactief. Je kan er echt op rekenen. Het is héél aangenaam werken met hen!”


Presentaties & Workshops

Op zoek naar een presentatie of workshop op maat? Wij praten zeer gepassioneerd over sociale media, E-Commerce, Influencer Marketing, Website Usability, SEO & SEA!

Digital Project Management

Wij zijn gespecialiseerd in social media marketing. Daarnaast kan je ook een beroep doen op ons voor andere digitale projecten zoals zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine advertising (SEA)e-mail marketing, digital project management,