Maak kennis met So Buzzy

Team

Vast team

Over So Buzzy

Busy Creating Buzz

So Buzzy werd opgericht door Kel Wouters die altijd bezig is om buzz te creëren. Bij Boondoggle leerde Kel alles over Online Marketing, maar het was als Digital Account bij TBWA dat ze haar passie voor sociale media ontdekte. Ze maakte de switch naar de klantzijde waar ze als DotCom Manager vertoefde in het Management van The Hotel. Brussels. Tegelijkertijd werkte ze in bijberoep als Social Media Consultant bij Bonka Circus voor persoonlijkheden zoals Vincent Kompany, Aram en Jasper Erkens.

Na vele social media supportaanvragen besliste Kel om als zelfstandige aan de slag te gaan, en lanceerde ze in 2013 samen met Christopher Bruyninckx social media agency So Buzzy om merken sterker te maken via sociale media.

Het So Buzzy-team heeft een passie voor sociale media, en die passie delen we graag met anderen. Zo zijn er bedrijven die een beroep doen op ons om hun sociale media te beheren, maar begeleiden we evengoed bedrijven die zelf aan de slag gaan. Wij maken het verschil met andere social media bureaus, door echt een deel van het team van onze klanten te worden. Onze grote betrokkenheid is dan ook één van onze troeven.

Het vaste So Buzzy-team wordt ondersteund door een top team van freelancers & partners actief in domeinen zoals copy, design, web development, videoproductie… Deze flexibele set-up maakt dat So Buzzy een full service Online & Social Media Marketing Agency is waar je op kunt rekenen!

Team

Flex Team