Adverteren op Facebook & Instagram

Workshop adverteren op Facebook & Instagram

Workshop adverteren op Meta

Tijdens deze 4-uur durende workshop adverteren op Facebook en Instagram leren we je méér winst te genereren via Facebook & Instagram advertising.

We starten met hoe de Facebook Business & Ads Manager werkt. Daarna leggen we je uit hoe je advertentiecampagnes kan opzetten en waarop je daarbij moet letten. We focussen op de verschillende tools die je kan gebruiken tijdens het aanmaken van advertenties en we leggen uit op welke manier en hoeveel geld uitgegeven wordt. Eindigen doen we met een aantal cases zodat je kan zien hoe alles in de praktijk in zijn werk gaat, en daarna ga je zelf aan de slag.

Bij deze workshop gaat het om een privé workshop die je alleen volgt of samen met jouw collega’s. Er sluiten met andere woorden geen andere deelnemers aan waardoor we een hoge mate van interactiviteit kunnen garanderen, en je voldoende ruimte krijgt om vragen te stellen. Na de workshop ontvang je het cursusmateriaal (in digitale vorm) zodat je als het ware in een handboek nog eens alles kan nalezen.

Ontdek alle workshops

Programma

  • Waarom adverteren op Facebook en/of Instagram
  • Vereisten om te starten met adverteren
  • Hoe gebruik je de Facebook Business Manager
  • Leer advertentiecampagnes opzetten van A tot Z
  • Ontdek de verschillende advertentietypes
  • De Facebook Pixel
  • Richt je advertenties naar het juiste publiek via verschillende targeting opties
  • Evalueren van ads
  • Aan de slag

Prijs: € 599 (exclusief BTW) per deelnemend bedrijf
Datum, tijdstip en locatie: in overleg te bepalen
Vorm: privé workshop van 4 uur

RESERVEREN

Feedback over de workshop adverteren op Meta

Domien Claeys, Social Media Manager KBC Bank & Verzekering

“De workshop werd zeer transparant uitgelegd en zorgde ervoor dat ik eindelijk het grote geheel zag, en ontdekte wat Facebook en Instagram advertising te bieden heeft. Ook werd er zeer duidelijk uitgelegd welke soort advertenties je dient te gebruiken aan de hand van concrete voorbeelden en verschillende objectieven. Tijdens de workshop heb ik dus heel wat inzichten verworven over het nut van Facebook Advertising, maar ook de praktische kant werd goed toegelicht.”


Ben je op zoek naar een workshop op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel.