Facebook voor bedrijven

Workshop Facebook voor bedrijven

We maken je wegwijs in een van de belangrijkste principes van Facebook: het algoritme. Vervolgens leggen we je uit wat de ideale pagina set-up is en wat de verschillende post types zijn. We leren je schrijven specifiek voor Facebook en we zorgen ervoor dat je in staat bent om na te gaan of je de juiste content maakt. We geven je een hoop tips maken je duidelijk waarom het belangrijk is om relevante fans te hebben. We eindigen de workshop Facebook voor bedrijven met een aantal voorbeelden en tools. Breng gerust je laptop mee zodat je meteen aan de slag kunt!

Bij deze workshop gaat het om een privé workshop die je alleen volgt of samen met jouw collega’s. Er sluiten met andere woorden geen andere deelnemers aan waardoor we een hoge mate van interactiviteit kunnen garanderen, en je voldoende ruimte krijgt om vragen te stellen. Na de workshop ontvang je het cursusmateriaal (in digitale vorm) zodat je als het ware in een handboek nog eens alles kan nalezen.

ONTDEK ALLE WORKSHOPS

Programma

  • Hoe werkt het Facebook algoritme?
  • De ideale pagina set-up
  • Post types & specificaties
  • Schrijven voor Facebook
  • Evalueren van je Facebook content
  • Hoe zorg je voor meer ‘relevante’ fans?
  • Inspiratie: voorbeelden en tools

Prijs: € 599 (exclusief BTW) per deelnemend bedrijf
Datum, tijdstip en locatie: in overleg te bepalen
Vorm: privé workshop van 4 uur

RESERVEREN

Feedback over de workshop Facebook voor bedrijven

Elke Van Hoye Bergeys, AfricaMuseum

“Geweldig digital agency! Het AfricaMuseum had het genoegen om een aantal social media workshops te volgen die de digitale communicatie van het museum naar een ander niveau tillen. Kel en haar team zijn zeer professioneel en de leukste mensen om mee te werken!”


Ben je op zoek naar een workshop op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel.