Influencer Marketing

Over So Bloggy


Influencers & bloggers database

Influencer concepten & projecten

Als social media agency werken wij al jaren samen met influencers en bloggers voor diverse projecten en campagnes zoals bvb. de bloggersveiling die we organiseerden voor SOS Kinderdorpen, de rijbewijs filmpjes van KBC waarvoor we op zoek gingen naar een Vlogger, en de seksmythes campagne van Sensoa.

Gaandeweg hebben we een zeer ruime database opgebouwd van mensen met wie we vaak en graag samenwerken.

Onze grootste troef? Relevantie! We verbinden merken en organisaties met de juiste influencers en/of bloggers. Doordat we zeer veel en uiteenlopende data hebben over de personen in onze database kan het matching-proces zeer snel gaan, en gaan we hen ook niet lastigvallen met irrelevante voorstellen. Je kunt dan ook met een gerust hart influencer projecten van A-Z aan ons toevertrouwen.

Contacteer ons
Schrijf je in als Influencer of Blogger

Sta jij open voor  samenwerkingen en wil jij opgenomen worden in onze influencers database So Bloggy? Dan kan je je hieronder inschrijven.

We vragen veel gegevens zoals bvb. eventuele intoleranties of allergieën, aantal kinderen, je geboortedatum,…  Dit is bewust, want op die manier kunnen we ervoor zorgen dat je enkel ‘relevante’ samenwerkingsvoorstellen ontvangt, en ook leuke verrassingen bvb. op je verjaardag. Hoe meer gegevens wij hebben hoe beter we je kunnen matchen.

We gebruiken je gegevens alleen in het kader van samenwerkingen, en je kunt te alle tijde je gegevens aanpassen door het formulier opnieuw in te vullen. Uitschrijven kan door een mailtje te sturen naar info@sobuzzy.be. We duimen alvast dat je via ons leuke samenwerkingvoorstellen ontvangt!

Inschrijven

Influencer projecten

Referenties

Wil je meer info over Influencer Marketing?
Neem gerust contact met ons op via info@sobuzzy.be om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.