Services

Social Media Workshops

Een workshop is de ideale formule om je team te trainen in sociale media: wij verzorgen workshops op maat gemaakt van jouw bedrijf. We kunnen tijdens een social mediatraining verschillende socialmediakanalen bekijken of focussen op één specifiek kanaal. Daarnaast organiseren we ook regelmatig groepsworkshops bij ons op kantoor.

Social Media Audit

Is je bedrijf goed bezig op sociale media? Laat ons de test doen! Wij doen een grondige scan van al je kanalen en social media inspanningen. Vervolgens stellen we een presentatie op met onze bevindingen (the good, the bad & the ugly), alsook next steps om je socialmedia-activiteiten en resultaten naar een hoger niveau te tillen.

Social Media Advertising

Bereik het juiste publiek via gerichte social media & online advertising. Wij zetten campagnes op om je doelstellingen te bereiken via Facebook & Instagram, Google Ads (SEA), Twitter, Snapchat en LinkedIn. We kiezen hierbij voor een flexibele set-up waarbij we de campagne regelmatig checken en bijsturen om zo tot de beste en budget efficiëntste resultaten te komen.

Content Marketing

Traditionele marketing praat tegen mensen, content marketing praat mét mensen! So Buzzy helpt je door het opstellen (en eventueel inplannen) van een socialmedia-content-kalender die jouw publiek aanspreekt. Hierbij gaan we maandelijks naar de resultaten kijken en in functie daarvan het contentplan optimaliseren.

Conversation Management

Idealiter is iemand binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor het opvolgen van de conversaties op je socialmediakanalen. Is dit niet haalbaar dan kan So Buzzy het Community Management en beheer van online kanalen volledig of deels op zich nemen.

Influencer Marketing

Wij werken al jaren samen met Influencers & Bloggers. Onze eigen Influencers database So Bloggy bevat een schat aan informatie om de juiste personen aan een merk te verbinden. Het door ons laten uitwerken van Influencer concepten en contacteren van Influencers behoort dan ook tot onze services.

Social Media Strategie

Vervolledig je marketing strategie met een social media roadmap: een plan van aanpak gebaseerd op wat mogelijk is binnen de middelen en tijd die je hebt. Samen bepalen we doelstellingen, je publiek, kanaalkeuze & invulling, communicatie-onderwerpen en de juiste tone of voice!

Digital Project Management

Door onze brede 'online' achtergrond behoort Digital Project Management ook tot de mogelijkheden. Denk hierbij aan website design & development, online project management, e-mail marketing, zoekmachine optimalisatie (SEO), ...

Spreker

Passie werkt aanstekelijk! We springen dan ook maar al te graag eens binnen voor een inspirerende babbel over online of social media marketing, e-commerce of influencer marketing.