Instagram voor bedrijven

Workshop Instagram voor bedrijven

Workshop Instagram voor bedrijven

We starten met wat een Instagram bedrijfsprofiel is en helpen  je een bedrijfsprofiel aanmaken of met het switchen van een persoonlijke naar een businessaccount. Daarna kijken we wat de ideale instellingen en set-up van je account zijn. We besteden aandacht aan welke soort posts er allemaal bestaan en geven je een hoop tips om leuke content te creëren. We tonen je hoe je je Instagram content resultaten interpreteert en evalueert. We helpen je om ervoor te zorgen dat je volgersaantal groeit met relevante volgers en geven heel wat inspiratie en voorbeelden. Ten slotte gaan we samen aan de slag en zetten we de theorie om in de praktijk.

Bij deze workshop gaat het om een privé workshop die je alleen volgt of samen met jouw collega’s. Er sluiten met andere woorden geen andere deelnemers aan waardoor we een hoge mate van interactiviteit kunnen garanderen, en je voldoende ruimte krijgt om vragen te stellen. Na de workshop ontvang je het cursusmateriaal (in digitale vorm) zodat je als het ware in een handboek nog eens alles kan nalezen.

ONTDEK ALLE WORKSHOPS

Programma

  • Instagram voor bedrijven
  • De ideale account set-up
  • Post types & specificaties
  • Tips & tricks voor Instagram
  • Evalueren van je Instagram content
  • Hoe zorg je voor meer ‘relevante’ volgers?
  • Inspiratie: voorbeelden en tools
  • Aan de slag

Prijs: € 599 (exclusief BTW) per deelnemend bedrijf
Datum, tijdstip en locatie: in overleg te bepalen
Vorm: privé workshop van 4 uur

RESERVEREN

Feedback workshop Instagram voor bedrijven

Wendy Creamoda

Wendy Luyckx, Public Relations Officer Creamoda  

“Ik vond de sessie interessant en inspirerend en de moeite waard om te volgen. Ik heb er veel uit geleerd en ben tot de vaststelling gekomen dat er nog verschillende elementen waren die ik nog niet goed begrepen had. Andere zaken waren een opfrissing of bevestiging. Door de praktische voorbeelden en de evaluatie van mijn eigen en de account van Creamoda werd dit een zeer waardevolle sessie voor Creamoda.”


Ben je op zoek naar een workshop op maat van jouw bedrijf? Contacteer ons vrijblijvend voor een voorstel.