Services

So Buzzy is Facebook Marketing Partner, Google Partner, Pinterest Partner én TikTok Partner
Ons team is getraind en gecertificeerd door onder andere Facebook, Google, TikTok, Pinterest en LinkedIn voor het aankopen van mediaruimte en beheren van online advertenties & social media content.
Of het nu gaat om strategie, het bedenken van creatieve concepten & campagnes, content productie, online adverteren, samenwerken met influencers of je team inschakelen als ambassadeurs: we’ve got you covered! 

Social Media Marketing

Social Media Marketing & Management

Als je sociale media wil inzetten om doelstellingen te realiseren heb je nood aan een plan van aanpak afgestemd op de doelgroepen die je wil bereiken. Het heeft geen zin om aanwezig te zijn op meerdere kanalen als je overal hetzelfde post, of erger nog: je bent aanwezig op een populair kanaal terwijl jij een niche-doelgroep bedient die ergens anders zit.

Volstaat het om enkel te posten of dien je ook te adverteren of in te zetten op influencers? Kies je voor Instagram of TikTok? Hoe ga je communiceren: in de u, jij of wij-vorm en met welke tone of voice? Wij beantwoorden deze vragen op basis van een grondige audit en research. Wil je dit plan daarna zelf realiseren of wil je hier begeleiding bij? Het kan allemaal!

Online Advertising

Bereik het juiste publiek via gerichte social media & online advertising. Je kunt op ons rekenen voor het opstellen van mediaplannen en uitwerken van advertentiecampagnes om je doelstellingen te bereiken via Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp, Messenger, …), Google Ads (SEA & YouTube), LinkedIn, TikTok, Pinterest, … .

We kiezen hierbij liefst voor een flexibele set-up waarbij we de mogelijkheid voorzien om budget van één kanaal naar een ander kanaal over te hevelen om zo tot de beste en budget efficiëntste resultaten te komen.

En néé, wij zijn niet het type team dat op een knop duwt en achteruit leunt. Bij ons kan je er vanop aan dat we de campagnes zeer nauwlettend monitoren en bijsturen, en je goed op de hoogte houden zodat we samen steeds voor de beste resultaten gaan!

Online Advertising
Influencer Marketing & Ambassador Marketing

Influencer Marketing & Ambassador Marketing

Wij werken al jaren samen met influencers & bloggers. Onze eigen influencerdatabase So Bloggy bevat een schat aan informatie om de juiste personen aan een merk te verbinden. We hebben dan ook zeer veel ervaring in het bedenken, uitwerken en opvolgen van influencer campagnes.

Maar vergeet ook je ambassadeurs niet. Maak slim gebruik van je medewerkers en fans om je content te verspreiden via sociale media. Zo genereer je heel wat word-of-mouth waarmee je op grote schaal heel wat impact kan scoren. Wij helpen je met veel plezier om een ambassadeursprogramma op te starten en te beheren.

Conversation Management

Sociale media is tweerichtingsverkeer. Wanneer je als bedrijf aanwezig bent op sociale media en berichten post, dan weet je dat je reacties gaat ontvangen van je publiek. Zowel toffe reacties als klachten en kritiek. Ben je daar niet klaar voor, dan blijf je er beter van weg. Bedrijven die een social media account hebben, maar niet toelaten dat mensen berichten plaatsen op hun pagina… dat gaat er bij ons niet in. Het heet niet voor niets ‘sociale‘ media!

Idealiter is iemand binnen jouw bedrijf verantwoordelijk voor het opvolgen van de conversaties op je socialmediakanalen. Is dit niet haalbaar dan kan So Buzzy het Community Management en beheer van online kanalen volledig of deels op zich nemen.

Daarnaast worden wij ook regelmatig gevraagd om conversation teams bij bedrijven te coachen om hun Conversation Management naar een hoger niveau te tillen, of om te helpen bij de keuze van de juiste tool.

Conversation Management
Workshops en advies

Online Marketing & Social Media workshops en advies

Sociale media en online marketing is onze passie, en we delen die graag met anderen! Daarom bieden wij zowel workshops aan als één-op-één adviessessies.

Bij de workshops kan je kiezen tussen ons aanbod kant-en-klare workshops of ons een workshop op maat laten uitwerken. Ga je voor een adviessesie dan mag je on the spot al je vragen op ons afvuren.

Meer info

Wil je meer info over onze services? Neem gerust contact met ons op via info@sobuzzy.be om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.