15 vragen aan onze Social Media Producer Lina

apr 25, 2023 | Team

Say hi to Lina! Na haar Junior Consulting Project, zal ze ons team versterken als Social Media Producer. Klaar om haar wat beter te leren kennen? 👇

1. Hoe zijn de eerste weken bij So Buzzy je bevallen?

Heel erg aangenaam! Je merkt dat elke nieuwe collega of stagiair met open armen wordt ontvangen. Iedereen stond onmiddellijk voor mij klaar als ik met vragen zat. Bovendien is meedraaien in een agency al helemaal wat ik ervan verwacht had: uitdagend en variërend. Ik kijk uit naar de komende weken!

2. Wat was je leukste opdracht tot nu toe?

In mijn eerste week mocht ik mee zorgen voor behind-the-scenes content van een interne fotoshoot. Het eindresultaat? Een Instagram Reel, Instagram Story en een leuke TikTok-video. Ik vond het heel fijn om hier zelf mee aan de slag te gaan en te ontdekken hoe alles in zijn werk gaat.

3. Wat voor opdrachten of campagnes zou je in de toekomst graag doen met So Buzzy?

Ik hoop veel verschillende kanten van een social media agency te ontdekken, zodat ik mijn sterktes kan leren kennen. Op vlak van campagnes zou ik graag willen werken met influencers of op iets dat betrekking heeft op de reissector.

4. Wat is je favoriete social media kanaal?

Dat is zonder twijfel Instagram. Het is zo’n leuk platform en je wordt voortdurend geïnspireerd. Vrienden delen vaak hun favoriete plekjes, die ik dan ook opsla om later zelf eens te gaan bezoeken.

5. Hoe vaak check jij je social media?

Dit verschilt sterk van dag tot dag. Wanneer ik weinig plannen heb, loopt het al snel op. Ik denk zelfs niet dat ik wil weten hoe vaak ik mijn socials dan check. 🙈

6. Welk merk of bedrijf moeten we zeker volgen op social media?

De content van bol.com vind ik persoonlijk geweldig. Ze kunnen op zo’n grappige dingen komen die je zelf nooit zou verzinnen. De social media van Innocent vind ik ook wel steeds creatief en humoristisch.

7. Wat is je favoriete emoji?

Moeilijke keuze, maar dan ga ik toch voor 🤩 en 😅.

8. Welke serie moeten we allemaal bekijken?

Er eentje uitkiezen vind ik wel moeilijk. Only Murders in the Buliding heb ik onlangs ontdekt. Deze serie raad ik aan omdat het enerzijds spannend is, en er tegelijkertijd ook veel humor aan te pas komt. Ook Friends, How I Met Your Mother en Grey’s Anatomy vind ik zeker de moeite waard om te kijken.

9. Welk liedje is helemaal op jouw lijf geschreven?

Hmm … een lied vinden dat op mijn lijf geschreven is, vind ik moeilijk. Al kan ik wel altijd blijven luisteren naar The Days van Avicii. Het doet mij instant denken aan zonnige vakantiedagen.

10. Als je een dier zou kunnen zijn, voor welk dier zou je dan kiezen?

Ik zou kiezen voor een giraf. 🦒 Dat zijn zo’n geweldige dieren. Ondanks hun grootte zijn ze heel goedhartig en vredesgezind, en ik vind het hilarisch om ze te zien rondlopen. Vroeger vergeleek ik mezelf vaak met een giraf omdat ik groter was dan de meeste van mijn vrienden. Hoe leuk zou het dan zijn om eens echt in hun huid te kruipen?! 🙈

11. Als je lunch moest voorzien voor het hele So Buzzy team, wat zouden we dan eten?

Ik maak heel graag spaghettisaus klaar! Een heerlijke pasta bolognese dus. 🍝

12. Wat doe je zoal tijdens het weekend?

Mijn weekend spendeer ik voornamelijk bij mijn familie. Daarnaast ga ik graag iets drinken met vriendinnen of op uitstap naar een gezellig dorpje. Samen met mijn hond, Simba, ga ik in het weekend ook wel eens wandelen. Zo lijkt het misschien of ik steeds drukke weekenden heb, maar je kan me vaak ook gewoon in de zetel vinden hoor. It’s all about balance, toch? 🤣

13. Wat is je favoriete vakantiebestemming?

Portugal! Ik ben een jaar geleden op Erasmus geweest naar Lissabon en sindsdien ben ik volledig verkocht aan zowel de stad als het land. Er valt zo veel te beleven. Elke stad heeft zijn eigen karakteristieken, waardoor het enorm fijn is om het land te ontdekken. Ik zou meteen teruggaan, dus laat maar weten als iemand zich geroepen voelt om mee te gaan. 😉

14. Heb je geheime talenten waar wij nog niets van afweten?

Ik laat het jullie weten als ik ze zelf ontdekt heb. 😆

15. Hoe zie jij jezelf binnen 10 jaar?

Ik hoop tegen dan veel ervaring te hebben binnen social media met projecten waar ik zelf echt trots op ben en waarmee ik anderen een plezier heb kunnen doen. Daarnaast zou het ook wel fijn zijn als ik nog veel reisbestemmingen van mijn bucketlist heb kunnen afvinken.

Zo, dit waren onze vragen voor Lina. Heb je zelf nog vragen? Stel ze hieronder. 👇